Manikűrvadász 32. forduló - FELHÍVÁS!



A mai bejegyzés több szempontból is különleges lesz. Egyrészt mert nagyon rég volt ilyen igazi közösködésre való felhívásom már, mind a blogot, mind a közösségi média felületeimet tekintve. Másrészt pedig mert hihetetlenül megtisztelő érzés volt Bella e-mail-jét olvasni, amiben felkért, hogy vezényeljem le a Manikűrvadász 32. fordulóját. Nem titkolom, hogy nem rajongok a „sok blogger közösen csinál valamit” típusú dolgokért, viszont ez a sorozat mindig is a szívem csücske volt és ezáltal kivétel is, imádok részt venni benne és tényleg elképesztő érzés volt olvasni a szervezésre vonatkozó felkérő üzenetet. :)





Aki esetleg nem tudná, a Manikűrvadász lényege abban rejlik, hogy különböző körmös, és egyéb, de körmökkel is foglalkozó bloggerek (és nem bloggerek) egymás kis netes birodalmát böngészve kiválasztanak 1-1 manit, amit magukévá tesznek és újraalkotnak. Szuper kis kreatív játék ez, ráadásul tök sok remek blogra lehet rábukkanni ezáltal. Ha bővebben olvasnátok erről, IDE kattintva megtehetitek. 


A jelentkezőket 2 csoportba lehet sorolni:

1. olyan bloggerek, akiknek legalább 30 manikűr található a blogjukon, esetleg az Instagram fiókjukban.

2. olyan bloggerek, akik szívesen részt vennének a játékban, de még nincsen 30 manikűr a felületükön/olyanok, akiknek nincsen blogjuk.

Az első csoport tagjai egymástól vadásznak egy – jelen esetben általam – meghatározott sorrend alapján, a 2. csoportban lévők pedig 1-1 párt kapnak maguknak, akinek a blogján nézelődhetnek. A bloggal nem rendelkezők nekem küldik el a kiválasztott eredeti manit és a saját művüket is, pár mondat kíséretében, legalább 4 nappal a posztolás időpontja előtt!


Jelentkezni a következőképpen lehet:

Írj e-mailt az orokkekekazeg@gmail.com címre, amiben szerepeljen a neved, a blogod linkje, illetve, hogy van-e 30 manikűröd. Ha Instán van, akkor azt a fiókot linkeld. Igyekszem minél előbb válaszolni, de ha 2 napon belül ezt nem teszem meg, nyugodtan lehet noszogatni más felületeimen is, nehogy egy elkeveredett üzenet miatt lemaradj. Az e-mail tárgysorának, kérlek használd a Manikűrvadász 32.-t, hogy könnyebben átlássam az üzeneteimet.


Az időpontok:

Jelentkezés határideje: 2017. április 15. éjfél
Sorrend kisorsolása: 2017. április 16, legkésőbb 17. 15:00
Bejegyzés közzététele: 2017. május 1. 18:00
Akiknek nincs blogjuk, lehetőség szerint legkésőbb 2017. április 27. éjfélig küldjék el nekem a képeket és az írásukat!


Annak érdekében, hogy minél többen legyünk, kérlek benneteket, ha van blogotok, osszátok a felhívást a közösségi oldalaitokon, a képet pedig lehetőség szerint tegyétek ki az oldalsávba!


Várom a jelentkezéseteket, remélem sokan leszünk! :)

Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)