Mit kaptam karácsonyra? 2016

Kicsit megcsúsztam ezzel a videóval, a többi bloggerhez/vloggerhez képest, de nem bánom. Számomra ez a december végi két hét a családról, és elsősorban Ciccről szól, így amíg ő itthon volt, nem szerettem volna videózni. Karácsony előtt vettem fel minden decemberi tartalmat, és január 2-án ültem először kamera elé. Ez lehet, hogy rossz marketing-stratégia, de a férjem mindig fontosabb lesz mindennél, szóval ez van. :) Ha nem unjátok még az ilyen videókat, akkor tartsatok velem! :)


Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. Az én anyósom, sőt a férjem tesója is mindíg pénzt ad, de én nagyon nem szeretek pénzt kapni, bármilyen ajándéknak jobban örülök!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekünk azért jobb a pénz, mert eléggé az elején vagyunk még a dolgoknak, bútorunk pl semmi nincs kb. Így tök jól jött tavaly is, h megvettük a komódomat meg az éjjeli szekrényt, illetve idén ezt a ruhatartót, és akkor legalább ennyivel beljebb leszünk, ha el tudunk költözni innen. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)