Termékek, amik nem váltak be #5 + tesztelési lehetőség

Szeretnéd kipróbálni a videóban szereplő Cien szemfestéklemosót? Ha így van, és szívesen írnál egy tesztbejegyzést is róla, nincs más teendőd, mint leírni 3 mondatban a kedvenc nyári emléked a videó vagy a blogbejegyzés alatt. Figyelj a fogalmazásra és a helyesírásra, mert ez alapján fogom kiválasztani, hogy ki tesztelheti a terméket. Nem sorsolással fog eldőlni, hogy ki a szerencsés, hiszen a blogomra nem teszek ki akármilyen szöveget, így a kreativitás és a minőség előny! :)Örökkékékazég

5 megjegyzés:

 1. Szia Betti!
  én szívesen átvenném tőled a két nyomdalemezt, ha gondolod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen odaadom, de ne várj tőlük túl sokat. :) Megteszed, hogy írsz privát üzenetet Facebookon, v e-mailben? Akkor megbeszélhetjük, hogy hova küldjem, v esetleg személyesen át tudom-e adni. :)

   Törlés
  2. Nem bánom, ha problémásak is! :)
   Írtam mailt.

   Törlés
 2. Szívesen kipróbálnám. A kedvenc nyári emlékem amikor a barátnőmmel elmentünk a Neoton 1,5 órás élő koncertjére . Szuper volt, és a tini koromat juttatta eszembe. Egyébként a nézők 3-75 éves korig voltak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is imádom a Neotont, kár, hogy Csepregi hangja már nem olyan, mint 20 éves korában... :/

   Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)