Szülinapi nyereményjáték-sorozat 1. rész


Örökkékékazég

8 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon jók a nyeremények,tetszenek is.
    Tőled rendszeresen kapom a hírleveleket és sokat lehet tanulni belőlük.
    Kedvenc blogereim?-Jó pár oldalra fel vagyok íratkózva,de fejből elég kevés megy,de megpróbálom.Pl.Maggie the beauty djunky,djkathyblog,for her blog,sminktükör blog,Audrey Miracles,Deszy könyvajánlója,kelly és Lupi olvas,Cb olvas,Letehetelne blogspot,sorok-között blogspot,MF Kata gondolatai hirtelen ennyi jutott az eszembe.
    Email címem:katalin.szell@freemail.hu
    További szép hetet kívánok!
    Kati

    VálaszTörlés
  2. albatrosz36@gmail.com. A kedvenceim elsősorban a Te blogod. a Szépség 40 felett blog, a Kialakító, Vous, és a Hogyan legyek jó nő? blog. Köszi a játék lehetőségét! Erika

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Nem árulok csákbamacskát azzal, hogy ha azt mondom, hogy az utóbbi tíz percben találtam rá a blogodra a húgom segítségével, aki rendszeresen néz téged már hosszú ideje nem kevés rajongással (és neki is a közeljövőben lesz a születésnapja), ezért arra gondoltam, hogy ezek a termékek egy finom csokival mellékelve tökéletes ajándéknak bizonyulnának, tekintve, hogy ha a szerencse úgy adja, akkor a tőled nyert nyereménye lesz élete első sminkkészlete (13 éves). :) Tehát egy szó, mint száz jelentkeznék a játékra az elenasalvatore0220@gmail.com e-mailcímmel.

    A kedvenc bloggereim: a Pennát a kézbe, Deszy könyvajánlója, CB olvas, Kelly és Lupy olvas, Szembetűnő, Szerelem extrákkal/Ellenségek extrákkal, Ördögi kör és Judit történet írói. :)

    Köszönöm, hogy játszhatok! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Én is jelentkeznék a potterspotterne@gmail.com címmel.

    Nem fogok hazudni, a helyzet az, hogy eddig sem igazán követtem, nézegettem Youtube vlogereket és ez valószínűleg ez nem is fog változni a kényes stílusomat tekintve. Az olvasás megszállottja vagyok, aki ha csak teheti könyveket gyűjt be és nem tud ellenállni egy könyvesboltnak vagy esetleg egy könyvtárnak (bár inkább az előbbi a jellemző). Tehát én az effajta oldalakat egyáltalán nem nézem, most is a barátnőm beszélt rá, hogy jelentkezzek, hiszen szuper nyereményeid vannak! (könyvmániám mellett sminktermék mániás is vagyok, azt is szeretném, amire talán szükségem sincsen). Ugyan az én sminkem általában egy alapozóból/korrektorból, szempillaspirálból, szemöldökformázóból és egy tusból szokott állni, de mégis lecsapnék a nyereményre, ahogy sokan mások is. Az én vérem természetesen a szempillaspiráloktól forr fel, imádom őket, ezért is jelentkeztem: Az a fő célpont xD

    Bloggereim:(tekintve, hogy youtubert egyáltalán nem nézek) habár a blogger világban sem vagyok nagyon aktív, azért ott jobban elvegyülök, így ismerek pár blogot, amit tényleg rendszeresen szoktam látogatni. Ilyen például: Szembetűnő, Könyvutca, Pennát a kézbe és D style írói. Ugyan én is blogot vezetek, mivel nagy álmom, hogy egyszer egy saját kiadású könyvet vegyek a kezembe, de a fentiektől eltérve szinte nem is olvasok más blogokat, ezekbe is épp, hogy beletekintek, de azt is nyomtalanul, ha érted.

    Mindent összevéve szerintem fantasztikusak a nyeremények és ahogy te is mondtad, örülnék egy ilyen ajándéknak. :)

    Köszönöm, hogy részt vehetek a játékban!

    Lana

    UI.: Jobbulást a kezednek, valamint nem utolsó sorban boldog születésnapot kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem reagáltam, bocsánat. Csak figyelmetlenség lehet az oka. :)

      Törlés
    2. Semmi baj! Megesik az ilyen :D

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)