Emese műhelye KEVERED MAGAD NATÚR KRÉMALAP – TESZT



 
Az elmúlt néhány hétben több izgalmas natúrkozmetikummal is megismerkedtünk a márkától. Készült arckrém-, szappan- és dezodorteszt is. Egyetlen termék maradt még hátra a tesztelésre kapott adagból, ami nem véletlenül maradt a végére, ugyanis az általam kipróbált legizgalmasabb termékről van szó. Nem a négy közül, nem a natúr vonalról, hanem úgy általában. Ez a krém ugyanis nem egy, vagy két célra használható fel, hiszen a felhasználási mód csak a kreativitásunkon múlik. Nézzük is meg közelebbről! :)




A termék 30 ml-es kiszerelésben érkezik, a már megszokott jó minőségű műanyagból, csinos címkével ellátva. Az illata semleges, az állaga közepesen zsíros. Éppen az az állag, ami jó lehet testre, kézre, de szárazabb bőrűeknek kis mennyiségben arcra is. Sőt, ha jobban belegondolok, el tudom képzelni sarokpuhítóként, vagy körömágybőr javítóként is. Én 3 féle krémet kevertem belőle és azt kell mondjam, mindhárom általam kreált terméket IMÁDOM. Csupa nagybetűvel, mert tényleg életem krémei lettek. Ráadásul maga a kotyvasztás folyamata is isteni volt, aki szeret kreatívkodni, annak szuper időtöltés az ötleteléstől elkezdve a tégely kiválasztásán át a konkrét kevergetésig. Hihetetlen nagy ötlet ez a krémalap, hatalmas puszi érte, Emese! :)

A három plusz összetevő, amit választottam: a csipkebogyóolaj, az E-vitamin és egy citrusos 100%-os illóolaj volt.




A csipkebogyóolajból 3-4 cseppentésnyit tettem a krém kb. negyedébe. Alaposan elkevertem, így egy viszonylag könnyű, teljesen egységes elegyet kaptam. Az illata finom, csipkés lett, az állaga zsíros, de nem zsírosabb, mint korábban. Szemkörnyékápoló lett belőle, de 1-2 alkalommal a teljes arcomra is kipróbáltam. Ráncaim még nincsenek, így nem tudom, azzal mit tenne a krém, de sokkal szebb, simább, hidratáltabb, rugalmasabb lett a szemem alatti bőröm. Valamennyire talán a sötét elszíneződést is visszaszorította reggelente. Napi kétszer használom, és sosem volt ennyire puha és ápolt a szemem alatti bőr.




Az E-vitaminos arckrémhez 3 kapszula olaját kevertem szintén 7-8 ml alaphoz. Ez is szépen elelegyedett, ezen viszont érződik a plusz zsírosság. Extrán száraz a bőröm, így ez nekem nem sok, de zsírosabb bőrűeknek egész arcra biztosan nem ajánlanám. Nekem napi egyszer, éjszakára tökéletes, mióta pedig melegebb az időjárás és kevésbé száraz a bőröm, reggel sokszor ki is marad a hidratálás. Testes, zsíros arckrém, tényleg csak extrán száraz bőrűeknek! :)




A harmadik adagból kézkrém lett, ebbe csak illatosításként tettem egy kis citrusos illóolajat. Kellemes, zsíros, kicsit nehezen beszívódó, de remekül hidratáló kézkrémet kaptam. Esténként szeretem leginkább használni, így nem zavar, ha zsíros érzet marad utána, és legalább meggátolja az órákon át tartó telefon-nyomkodást lefekvés előtt. :D




A másik 3 kozmetikumban volt 1-1 apró baki, egyik sem nyerte el maximálisan a tetszésem, de ebből a krémalapból biztosan fogok valamikor rendelni és kutyulgatok még sok-sok finomságot.

Csomagolás:  
Kinézet:  
Illat:  
Állag:  
Azonnali hatás:  
Hosszútávú hatás:  
Könnyű kezelhetőség:  
Választék:  
Ár:  
Beszerezhetőség: 0


Össz.: 9/10


A terméket és Emese bloggal egybekötött webshopját ITT érhetitek el.


Volt már dolgotok ennyire izgalmas termékkel? :)

Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. Hűű, ez nagyon izgalmasan hangzik :) Én is nagyon szeretek kenceficéket kutyulni. Hajpakolásokkal szoktam a leginkább kísérletezni, de biztosan körülnézek Emesénél is. Köszi a tippet <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem kitöröltem a kommented, mert lájkolni akartam... Ez már a vég. :D
      Érdemes körülnézni, van ez az alap is 3 formulában, meg más termékek is szép számmal. Ha szeretsz natúr vonalon kutakodni, ajánlom, mert nekem ennyire semmi nem vált még be, amiben nincsenek csúnya összetevők. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)