A 10 legjobb blog (szerintem) (2016)

Írtam már egy hasonló című 10-es listát tavaly, de azóta viszonylag sok változás történt. Emberek és blogok kerültek fel a top 10-be és le is onnan, sőt, olyan is volt, aki felkerült, majd hirtelen le… Vannak olyanok, aki már nem fértek bele, de olyanok is, akiket egyáltalán nem követek már. Az újak közt pedig van olyan, akit már az előző lista készítésekor is olvastam, de valami miatt akkor még nem fogott meg annyira, mint most. És persze van néhány teljesen új kedvencem is, akiket még esetleg nem is olvastam/néztem az előző irománykor, most azonban a napjaim részét képezik. Mivel képtelen vagyok 10-et választani, különszedtem a blogokat és a Youtube-csatornákat, elsőként az írott blogok kerülnek említésre.
 
 

 


Nagyszájú, őszinte, remekül fogalmaz és nem hagyja magát a tömegbe olvadni. Nem is tudna, és nem is kell neki, mert ő így tökéletesen egyedi és színvonalas. Imádom a cicáit, a személyes posztjait és a teszteket is. Ha jelez a Bloglovin, ő az egyetlen, aki miatt csapot-papot félbehagyva leülök olvasni. Sok mindenben nem értünk egyet, de ezeken könnyen túl tudunk lendülni és nem zavar bele a szimpátiába semmi ilyesmi. Kifejezetten jó vitapartner, élvezet vele ütközni. :) Főleg, hogy utána mindig megbeszéljük, hogy azért béke és szeretet van és milyen jó arcok vagyunk, hogy ezt így csináljuk. :D

 

2. Adri – Audrey Miracles

Adrit nem bloggerként ismertem meg. Pontosabban én már blogoltam, amikor beszélgetni kezdtünk, de róla sokáig azt hittem, hogy csak olvasóként van jelen a blogvilágban. Aztán rátaláltam a blogjára és belemerültem a posztjaiba. Imádom, ahogy ír, imádom, amit ír, és bár vele sem vagyunk mindennel kapcsolatban azonos véleményen, imádok vele is vitázni. Kultúráltan, szeretettel. :) Ráadásul ő is váci, amit minél előbb ki kellene használni – ugye, Adri?

 




Fiatal, gyönyörű, finom, visszafogott. Bár ő fiúsnak vallja magát, szerintem elképesztően nőies a viselkedése, az öltözködése, a stílusa. Egyszerre komoly és mosolygós, kedves és precíz. Ráadásul kiemelkedően jól megy neki a blog csinosítgatása, elképesztően jól bánik a kódokkal. Én is felfogom a tutorialok alapján, hogy mit kell csinálni és leutánzom a leírtakat, de ő még érti is mindezt. :) Hihetetlen, tényleg! :)



 

4. Szandra – For Her Blog

A legutóbbi ilyen posztban is szerepelt és a következőben is fog. Egészen biztos vagyok benne, ugyanis ő talán az egyetlen olyan bloggerina, akiben sosem csalódtam, picit sem. Nagyon profi a hozzáállása az egész bloggerséghez, de nem azon a nagyképű, fennhéjázós módon, ahogy néhányaknak – és éppen ez a titka szerintem. Látszik, hogy élvezi, amit csinál, de közben át is gondolja, mit ír – elkerülve a nálam pl elég gyakran felmerülő túlzott-őszinteség problémát. Okos, szép és laza, ráadásul egy gyönyörűséges kislány anyukája. :)

 

5. Niki – Rúzsnyom
 

Nemrég váltott nevet, így leírom, hogy eddig Nikkii Fashion néven futott a blogja. Blognév ide vagy oda, a tartalom szerencsére nem változott. Tömény beauty, ő az igazi #beautyblogger. Legjobban a körmös alkotásait szeretem nézni, amit már-már művészien csinál, de a fotóiért is oda vagyok.

 



6. Katy – DjKatyBeauty

Katy egyike azon kevés bloggereknek, akik ugyanannyi figyelmet fordítanak a videóikra és az írott blogjaikra is. Nagyon szeretem, hogy precíz és komoly, mégis van humora és képes saját magán is nevetni. Odáig vagyok a körömlakkjaiért, a macskáiért és az új, vörös hajáért is. Elképesztő mennyiségű palettával rendelkezik, és bár szinte biztos, hogy soha nem lesznek olyan árkategóriájú lakkjaim, mint neki, imádom a lakkos fotóit és Insta-videóit. :)

 



7. Niki – Emlékbuborék

Niki régi blogger, de új helyen ír pár hónapja, a beauty vonalat elhagyva személyesebb témában. Nagyon szeretem az új irományait is és a személyiségét is, így szinte azonnal követni kezdtem a bejegyzéseit, ahogy megjelent az új néven. :) Sok dologgal kapcsolatban hasonlóképp gondolkodunk és bár nem beszélünk túl sokat, szerintem ha közelebb élnénk egymáshoz, akár barátság is kialakulhatna köztünk. :)

 



8. Réka – Habfürdő

Nem régóta olvasom, 1-2 hónapja találtam csak rá, de nagyon megszerettem Réka lényét és stílusát. Hasonlóképp gondolkodunk az életről, így minden irományában találok valamit, amit magaménak érzek. Ami mellett nem lehet elmenni, azok a fotók, mind Réka Instagram oldalán, mind pedig a blogon… Tehetséges, szuperül ír, stílusos és nem utolsó sorban gyönyörű. :)



 


Anikónak jobban szeretem a személyét, mint a blogját, ami egyszerűen azért van így, mert teljesen más termékek iránt érdeklődünk. De mivel meg-megjelenik a stílus a sorok között is, szorgalmasan és élvezettel olvasom a posztokat is. :) Egyébként az egyik leggyönyörűbb arcú magyar bloggerináról van szó, elképesztően szép a szeme és a szája is. :)

 
 
 
 

10. Nati - A cup of my life

Nati főként az utazásairól ír, de bele-belekóstol gyakorlatilag bármibe, amihez kedve van. Szeretem a laza stílusát, a képeit és a vörös haját. Meg azt, ahogy a párjáról ír, és hogy van önkritikája. Meg hogy annyira lazán ír, mintha egy kávé mellett mesélné el az élményeit, így a gyanútlan olvasó egyből egy másik városban vagy országban érezheti magát. :)






Na és nektek kik a kedvenceitek?

Örökkékékazég

16 megjegyzés:

  1. O váo, kemény vagyok, az élre török. Köszönöm szépen, akkor most én megyek bőgni, még szerencsém, hogy még nem sminkeltem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól esett az említés, na meg persze az a pár gondolat is amit írtál. köszönöm :) Örülök, hogy másoknak is átjön amit szeretnék elérni és közvetíteni a bloggal: tömény beauty na meg köröm. :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, szóhoz sem jutok! :) Ilyen csodásakat még férfi sem mondott nekem soha. Teljesen meghatódtam ! Nagyon szépen köszönöm! :) <3 ...és nagyon örülök, és köszönöm, hogy olvasod a blogom és remélem a jövőben is tudok majd úgy írni, hogy szeresd olvasni. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a fent írottakat! Nagyon jól esik mind és örülök, hogy ez jön le másoknak! <3
    ui: csípem a 10-es listáid! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit és én is köszönöm az utóiratot. :) Igyekszem élvezhetőre írni őket. :)

      Törlés
  5. nagyon szepen koszonom!! Teljesen megleptel! :) Ez lehetne az uj blogleirasom :D :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bezzeg a sajátomnak nem tudok értelmeset összerakni... :D

      Törlés
  6. Örülök, hogy rákerültem a 10-es listádra, és annak különösen, hogy a humorom is érezhető valamennyire, mert fontos személyiségjegyemnek tartom, a blogon mégis nehéz átsugároznom. Remélem, a jövőben is szívesen velem tartasz majd, és nem adok okot a leiratkozásra :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érezhető bizony és imádnivaló! :) Bármi történhet nyilván, de egyelőre nem tudnék olyan okot mondani, ami miatt leiratkoznék rólad. :)

      Törlés
  7. Nem tudom, hogy megköszöntem-e már ezt a pár sort (itt biztosan nem, valahol máshol remélem igen, különben ejnye-bejnye nekem), de most minden esetre nagyon köszönöm, mert most is elolvasva olyasmit adtak a soraid, amire régóta szükségem van. Csak újra és újra elolvasom, és megpróbálom elhinni, hogy valóban így van, és tenni azért, hogy méltó is legyek ezekre a szavakra. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! <3 Szeretettel: Réka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem reagáltál még, de ettől még nincs ejnye-bejnye. Azért viszont van, hogy ilyen kis depisre vetted a figurát az utóbbi időben. Tessék mosolyogni, örülni és boldognak lenni! <3

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)