Sminkkollekció és tárolás (2016 tavasz)

Örökkékékazég

3 megjegyzés:

  1. Azért ez a kollekció elég sok pénzben van, tekintve hogy nem dolgozol, gondolom nem a régi fizetéseidből van ennyi megtakarításod. Effektíve a férjed veszi. Nem gondolod hogy ez sok? Rengeteg tusfürdőd, sminked, krémed van bontatlan, hónapokig elég lenne, mégis mindig vásárolsz? Sokan mi akik dolgozunk nem vásárolunk fel ennyi mindent. Nem érzed azt hogy a férjedet tekintve túlzásokba esel, és hogy nem kellene ennyit költekezni? Az egyik videoban emlitetted hogy albérletben laktok, gondolom van kiadás bőven, mint mindenkinél aki albérletben lakik, vagy hitellel rendelkezik. Miért nem mész el dolgozni, akár részmunkaidőben pl DM-be, és akkor megdolgozhatnál ezekért a dolgokért. Ez igy nem egészséges. Bocsi nem megbántani akarlak, csak ez a véleményem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyrészt mivel nem vállaltad a neved, abszolút nem tud izgatni a véleményed. Arccal és névvel elveszne a bátorságod?

      Egyébként fogalmad sincs arról, hogy miért vagyok itthon, mert erről nem beszéltem még. Azt sem tudhatod, hogyan élünk. Sőt, azt sem kalkulálod bele a dolgokba, hogy én mindent magamnak csinálok, nem járok sem fodrászhoz, sem kozmetikushoz, sem körmöshöz. Tudom, hogy sok cuccom gyűlt össze az évek során, de semmivel nem költöttem többet erre, mint egy olyan nő, aki különféle "stakemberekhez" jár.

      Köszi, hogy benéztél, remélem, egyszer majd találsz valami olyat is, ami tetszik.

      Törlés
    2. Elnézve a készletedet pl csak a körmöst, annak az árából simán hónapokig tudnál járni gél-lakkoztatni, de egyébként ebbe nem is megyek bele.
      Elég látni hogy mennyi mindent összevásárolsz egy hónapban, abból simán kijönne a havi géllakkod, és még a hajfestésed is.
      Nyilvánvalóan nem az én dolgom, semmi közöm hozzá, csak szemet szúrt a dolog. Az én párom is mindent megtesz értem, de ha nem dolgoznék, valószinűleg nem adna pénzt ennyi mindenre, pláne mikor tudná hogy csomó van otthon készleten, minek mindenből még 1, vagy 2....először fogyjon el ami van, abban pedig 100%-ig biztos vagyok, hogy ha megkérném hogy még ezeken felül ő munka után fáradtan menjen nekem vásárolgatni, miközben én egésznap otthon vagyok, biztos hogy csúnyán nézne.
      Nehogy félreértsd, nem sajnálom tőled, csak kicsit inkorrekt dolognak tartom a férjeddel szemben.
      Kicsit drága hobbi-függőség ez.
      Sok sminkesnek nincs ennyi smink terméke.
      Arra hogy semmivel nem költessz többet, arra anyit tudnék mondani, hogy egy minőségi géllakk 2000, egy hajfestés kb 3000. Ez 5000, meg is van a havi pixid, és azért a pixi fölött még vásárolsz többmindent, amiket bemutatsz.
      Tehát valószínű mégiscsak többet költesz.
      De ha nektek így jó, akkor legyen jó. Én sokáig követtelek, de nem foglak, mert egy kicsit bosszant, hogy míg más megdolgozik érte, te nem. Akármilyen okból is vagy otthon, akkor is igy van, és a lényegen nem változtat. És tudod biztos másoknak is szemetszúrt már, csak nem sokan mondják ki amit gondolnak.
      Bocsi a nyers véleményemért, de már régóta ki kivánkozott, de ez a videó végképp kihozta belőlem.

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)