Instanéző #1

Akik követnek Facebookon, tudják, hogy a design-váltás csak egy része volt a változásoknak. Tartalmi változás is lesz bőven, ami persze nem azt jelenti, hogy többé nem írok beauty posztot, egyszerűen csak kibővítem a mozgásterem, így több személyes, illetve egyéb bejegyzés is várható a közeljövőben. Új rovatokat is indítok és régieket is feltámasztok, így láthattátok már vasárnap a kb egy éve hanyagolt 10 leg... sorozat újabb részét, és így indítom most el az Instagram kép-összegző rovatot is. Tudom, hogy sokaknak nincs Instája, illetve nekem is jó móka összeszedni 1-1 hónap képtermését. Szóóval jöjjön is az első adag kép, mind februárból. :)



Szeretek kozmetikumokat fotózni. Nem mindig lesz tökéletes a háttér, vagy az élesség, de mindenképp az egyik kedvenc témám. :)




 https://www.instagram.com/p/BCS70ZYnfnF/?taken-by=orokkekekazeg


Aki követ Instán, tudja, hogy imádom a körmeimet fotózni. Mióta pedig normális kamerájú telefonom van, nem is olyan macerás frissen feltölteni az aktuális manimat. :)


https://www.instagram.com/orokkekekazeg/


Szintén az új mobil számlájára írandó, hogy elég sok fotót készítettem magamról is a hónapban. Most van először életemben első kamerám, amivel ugye látom is a kijelzőn magam, miközben próbálok normális arcot vágni... Segít, nem mondom. :) Azért ennyire nem szeretnék rászokni a szelfizésre. :D


https://www.instagram.com/orokkekekazeg/


https://www.instagram.com/p/BCU6O2LHfvz/?taken-by=orokkekekazeg


Állatfotóim mindig vannak. Sokszor állatkertes szépségek, ezúttal főként cicák kerültek feltöltésre. :) A kaméleon a Tropicarium lakója, a hattyúkat pedig itt Vácon kaptam le. :)


https://www.instagram.com/orokkekekazeg/


Random is lövöldöztem a képeket a hónapban. :) Sáti alapfelszereltség, a többi pedig aktuális helyszíneket vagy tevékenységeket ábrázol. :)


https://www.instagram.com/orokkekekazeg/


És végül, de nem utolsó sorban: a kaják. :D Enni is imádok, de az aktuális elemózsiát lefényképezni talán még jobban. :)


https://www.instagram.com/orokkekekazeg/


Ha még nem követtek, a képekre kattintva eljuttok a fiókomhoz. :)

Örökkékékazég

4 megjegyzés:

  1. jaj de cukker cicás körmök :D én is akaroooookkkkkk :D hogy csináltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan lesz róla bejegyzés, de egyébként: http://www.ebay.com/itm/Fashion-Women-Nail-Art-Accessories-Water-Decals-Transfers-Sticker-Cute-Cat-Shape-/311156724026?hash=item487262d13a:g:ueAAAOSwBP9UVJNG

      Törlés
  2. köszi :) tök jó ez az új rovat,nincs instám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. És bocsi a késői válaszért, nem tudom, miért nem vettem eddig észre. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)