Húsvéti gift swap

Nagyon vártam már, konkrétan karácsony óta, hogy újra legyen valami bloggerek közti ajándékozás. Mert bár nem mindig tökéletes az ajándék, nem mindig kifogástalan az élmény, mégis alapvetően szuper dolog az egész. Jelentkezünk, várjuk, hogy megkapjuk a sorrendet, majd jöhet a tervezés, hogy mit adjunk az ajándékozottunknak és az izgatott várakozás, hogy mikor keres fel az, aki nekünk állít össze csomagot... 




Én mindig elképzelem, hogy adott illető mit fog nekem küldeni és nagyon kíváncsi vagyok, igazam lesz-e. Ezúttal az volt, ugyanis Anna szinte teljesen ugyanazt küldte, amire számítottam. Egy kis beauty, egy kis húsvét, cukiság, stílus és édesség. Pont, mint a blogja. :) Remélem, Adri is örült az én ajándékomnak, és abban is bízom, hogy Rami, a mi hűséges és jóságos szervezőnk hamarosan új játékot hirdet. :) Ha kíváncsiak vagytok, mi lapult a csomagban, azt ezúttal videóban tudjátok megnézni.




A többiek linkjét itt találkátok:


Örökkékékazég

10 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszett a csomag. Hm, kár, hogy nem a pink lakkot választottam, az volt a másik esélyes. :D A muffinról pedig remélem lesz recept és kép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon tetszett és még egyszer köszönöm! 😊 Jó ez így, bár ahogy lentebb olvasható, lehet, hogy megint túl őszinte voltam... 😄
      A muffinreceptem olyan szuper, hogy mindenképp lesz majd róla bejegyzés, de időpontot nem ígérek! 😊

      Törlés
  2. Nekem nem lenne bőr a képemen olyat nyereményjátékba tenni amit mástól ajándékba kaptam és még kihangsúlyozni azt is hogy legalább egyel kevesebb ajándékot kell venni. Nem vagyok blogger csak olvasó de én nekem az a véleményem, hogy ez nagyon nem szép dolog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fogom sem Annát, sem az olvasóimat becsapni. Van ugyanilyen színem, felesleges addig tartogatnom kettőt, míg meg nem romlanak. Szerintem jobb, hogy kreatívan felhasználom, mint ha kidobn bontatlanul...

      Törlés
  3. Szerintem azzal nincsen semmi probléma,hogy olyan terméket szeretnél egy esetleges nyereményjátékba tenni, amit ajándékba kaptál hiszen nem azért teszed így, mert egy rossz termékről van szó! Egyetlen dolog van, amit én mint olvasó/néző nem tudok veled kapcsolatban hova tenni az pedig a véleménynyilvánításod az ajándékba vagy hasonló módón kapott dolgokról! Az,hogy őszinte vagy az egy nagyon jó emberi tulajdonság és ez mindig tetszett tőled,de valahogy a fent említett esetekben nem csak maga az őszinteség jön le hanem teljesen olyan vagy mint aki a kákán is a csomót keresi és akinek mindegy,hogy mit kap,mert úgyis beleköt majd valamibe és elégedetlen lesz! Konkrétan arra gondolok, hogy a nyuszis édességnél a címkézéssel volt problémád a körömlakk szép,de már van hasonló árnyalatod a levél tetszett, de írhatta volna kézzel és a muffin papír ugyan szép,de igazából nem értetted,hogy miért kapod. Ennek ellenére mondtad,hogy örültél a csomagnak, de abból, és ahogyan mondod nem ez érződik hanem,hogy valami mindig lesz ami nem fog tetszeni ha más nem akkor majd a címkén a betűtípus...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a véleményed, kár, hogy nem vállalod névvel és arccal együtt... Említettem a videóban, hogy beteg vagyok, illetve nem is vagyok az a megjátszós, visongós típus, ráadásul láttam már a csomag tartalmát, így nem is első benyomás volt. Ezek mind összetehették azt, ami miatt nem látszottam kellőképpen lelkesnek, pedig az voltam. Ez egy tökéletes csomag, egy vicces címkével, amit ha a boltban olvasok el, mielőtt én veszem meg, akkor is nevetek rajta, lehet, h le is fotózom és megy Instára. Egy olyan lakkal, amit biztos nem vettem volna meg magamnak, mert ugyanilyenem van már, és egy olyan muffinpapírral, ami nagyon cuki és szép, simán megvenném magamnak is, csak meglepődtem, h ilyen is bekerült a csomagba. Nem azért, mert haszontalan, hanem mert sosem láttam még senkinél ilyesmit. Remélem, hamarosan találsz olyan tartalamat is akár a blogon, akár a csatornán, ami tetszeni fog.

      Törlés
  4. Köszönöm, hogy részt vettél, nyáron lesz újra swap :)
    Örülök, hogy videót készítettél, nagyon tetszik minden, amit kaptál, nagyon megpakolta Anna a csomagod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a szervezést. nyáron jövök, csak azért is. 😂
      Anna is pakolós, mint én. 😊

      Törlés
  5. Muszáj mindenbe belekötnöd? Eddig akárkitől akármit kaptál folyton csak belekötöttél... A többi blogger helyében nem is szeretnék részt venni egy olyan ajándékozásban ahol te ott vagy, mert neked lehetetlen olyat venni ami neked megfelelő és pozitív véleménnyel lennél róla. Pedig te sem vettél hú de nagy ajándékot, a tesco-s cappucinoról meg az eperjóról nem is beszélve.. Valamint szörnyen idegesítően adod elő a dolgokat, túljátszod a szereped sokszor.. Attól hogy "őszinte vagyok és hú de megmondok mindig mindent" attól szerintem tekintettel lehetnél néhány emberre, akik jó szándékból küldenek neked ajándékot. Remélem majd egyszer a te ajándékodat is jól kifikázzák meg majd szétszórják nyereményjátékban..
    Nem csak mostaniról van szó, hanem amikor nem tetszett a mikulás ajándékod és egy lány küldött neked másik ajikat, te ott is kifikáztad a tusfürdőt és hogy majd az is nyereményjátékon végzi.. Remélem válaszolsz :)

    Lili :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Újabb névtelen, arctalan komment. Te szégyelled a véleményed ezek szerint, én nem.
      Nem, nem muszáj mindenbe belekötnöm, nem is teszem ezt. Szerinted ami nem tetszik/van ugyanolyanom/nincs vele baj, de tudom, h nem használnám el soha, azzal mit csináljak? Nem jobb, hogy odaadom olyannak, aki valószínűleg használni és szeretni fogja? Szerintem nagyobb bunkóság, ha hagyom megromlani valamelyik fiók mélyén.

      Ha nem tetszik a stílusom, vagy zavar az őszinteségem, keress olyan bloggert, aki mindent ajnároz és visít, mint az újévi malac. Nem lesz nehéz ilyet találnod...

      Az utolsó gondolatra reagálva pedig elmondom, hogy igenis remélem én is, hogy ha valakinek valami nem jön majd be egyszer, akkor az kreatívan fogja felhasználni és nem kell kidobnia a neki nem tetsző cuccokat.
      Szép napot!

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)