31 feladatos köröm kihívás #9 - szivárványos

Több, mint egy hónap telt el az előző kihívásos manim bemutatása óta. Nem magyarázkodok, hiszen karácsony volt, ami szerintem minden körmét festő nőnek egyértelművé teszi, hogy semmi más nem kerülhet a mancsainkra csakis hópihék, fenyők, rénszarvasok és ehhez hasonló motívumok. Most viszont, hogy lezárult ez az időszak, ismét szeretném belevetni magam a kihívásba. :) A mai téma a szivárvány, amit kicsit egyedi módon fogtam és alkottam meg.


Ugyanis bár nyáron el bírok képzelni egy extraszínes, igazi szivárványos manit, télen valahogy nagyon nem érzem a kezeimre illőnek a túlzott színességet. Kis gondolkodás után rájöttem azonban, hogy a holografikus lakkok éppen erre vannak kitalálva, úgyhogy ma természetesen  ők lesznek a főszereplők. :)  




A manit a szokásos módon, Rimmel Nails Nurse alappal kezdtem, majd a gyűrűs- és középső ujjamra a Dance Legend Wow Prism kollekciójának Fallen Angel árnyalatát kentem fel, a többire pedig a Colour Alike 501-es számú sötétzöld holo csodáját használtam. Sajnos a CA lakk elég gyengén teljesít nyomdalakként, így végül a Lovely gél hatású feketéjével nyomdáztam a két világosabb színben pompázó (szó szerint, hát mennyire csodás ez a lakk! :) ) körmömre.






Ezután Rimmel Nail Nurse fedőlakkal tettem tartósabbá a manimat, ami szerencsére nem tompított a holo hatáson egyik lakk esetében sem. A fotókért sűrű elnézést és egyben tanácsot is kérek: számomra lehetetlen küldetés szépen befotózni az ennyire csillogó, holos lakkokat. Ha van ötletetek erre, várom kommentben. :)

Egyébként hogy tetszik nektek ez a mani? Ti el tudtok képzelni ennél színesebbet télre? :)





Örökkékékazég

1 megjegyzés:

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)