Manikűrvadász 20. forduló

A mostani Manikűrvadász fordulóra (melyet Niki szervezett nekünk) való felkészülésem érdekesre sikeredett. Eddig a kapott bloggerinák összes maniját végigpörgettem, külön lapon megnyitottam mindent, ami tetszett vagy a színek, vagy a díszítés miatt, majd ezeket másodjára is végignéztem, s közülük került ki a "győztes" minta. A párjaim nem tartoztak az általam folyamatosan követettek közé. Adélt Instán követtem, és néha benéztem a blogjára is, de nem voltam rendszeres olvasója. Bia teljesen új terep volt számomra, nem találkoztam eddig az alkotásaival. És akkor most eljött a harmadik forduló, amikor is olyan érzelmi hullámok kerítettek hatalmukba, mikor megláttam a nevet, mint bloggerségem során még soha. Nikit kaptam! :)


Először nagyon örültem, mert hihetetlenül szeretem mind a videóit, mind a bejegyzéseit. Nagyon szimpatikus személyiség, hasonló termékek iránt érdeklődünk és hasonlóan is gondolkodunk, szóval bátran kijelentem, hogy az egyik legkedvencebb bloggerinám. A nagy örömködésben aztán jött az ijedtség, ugyanis eszembe jutott, hogy milyen körmöket láttam már tőle... Röviden és tömören megfogalmazva: nagyon nem vagyunk egy szinten körmözés terén. :D Szóval - bár a nagyját ismertem - rettegve álltam neki a válogatásnak és próbáltam a lehető legegyszerűbb lakkozást megkeresni. Szerencsére régebben kevesebbet festegetett Niki is kézzel, úgyhogy találtam megvalósítható dolgokat. :)




Leginkább ez a tesztmani fogott meg azok közül, amik elkészítésére képesnek éreztem magam. A színvilág viszont nem igazán az én ízlésem, nem rajongok az ennyire rózsaszín dolgokért. Mivel elég sok új körömlakkra tettem szert az utóbbi időben, főként azokban gondolkoztam. Találtam is két tökéletesen összeillő, ráadásul kifejezetten őszies hatást keltő színt, ezzel el is dőlt a dolog.





Fogtam tehát a szokásos Rimmel Nail Nurse-t, majd a gyűrűsujjam kivételével az összeset kifestettem két rétegben a Flormar Satin matte kollekciójának Leche árnyalatú darabjával. A gyűrűsujjamra a China Glaze Getting To Gnaw You nevű lakkja került, szintén két rétegben. Miután tökéletesre száradt mindkét szín, cellux segítségével kialakítottam a körmeim alján a háromszögeket. Nikivel ellentétben én nem minden ujjamra mintáztam, csak a két középsőre.






Fedőlakkot ezúttal nem használtam, mert a Flormar lakk különleges hatású matt, de mégis csillámos fényét nem szerettem volna elnyomni sem fényes, sem pedig mattító fedőréteggel. Szuper tartós volt ez így egyben, 6 napig meg sem pattant, aztán a 7. nap délutánján egy hajmosás végzett a manikűrrel.





Nagyon szerettem ezt a hetet, imádtam ezt a két színt hordani így együtt. A férjem is többször megdicsérte, pedig nem nagyon szokta értékelni a manijaimat. :) Nektek hogy tetszik?







A többiek munkáját itt találjátok:

Örökkékékazég

24 megjegyzés:

  1. Igazán szép lett, számomra ez az igazi őszi manikűr :))

    Niki, a házigazda

    VálaszTörlés
  2. Igazi őszi manikűr lett :) Nagyon szépek együtt ezek a színek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem pedig a kedves szavaidtól kezdett hevesebben verni a szívem. Nagyon aranyos vagy, feldobtad a mai napomat, de tényleg. Köszönöm szépen a kedves szavakat, dicsérteket. Valóban, mostanában egy kicsit elmélyültem a mintázgatásban, de azért néha igyekszem egyszerűbbeket is alkotni.
    Szó mi szó, nagyon jó a színválasztásod, ez a barnás CG nekem is megvan, rendkívül különleges. Az arany Flormar lakknak pedig van egy világos olajzöld párja, amit érdemes lehet közelebbről megkukkolni, mert meseszép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örömöt okoztam. :) Tényleg nagy kedvencem vagy. :) Nekem egy világoskék van még a Flormar tesók közül, a Cobalt névre hallgató. Az is csodaszép. Bár őszintén: az egész kollekciót boldogan elfogadnám. :D

      Törlés
  4. Szeretem az ilyen egyszerü de nagyszerű manikat : )) színvilágban a tiéd jobban illik hozzám, szép lett : )

    VálaszTörlés
  5. Tetszik, hogy te is ősziesebbre alkottad a kiválasztott manikűrt! Szuper lett ;)

    VálaszTörlés
  6. Csodás őszi manikűr lett. :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, szépek a színek is! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Nekem is nagyon tetszenek a színek, főleg így együtt. :)

      Törlés
  8. Szép, őszi manikűr lett, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  9. Szép lett nagyon, én is kicsit hasonlót vadásztam :) Néha az egyszerűbb több!

    VálaszTörlés
  10. Egyszerű, de nagyszerű, csodás! :)

    VálaszTörlés
  11. Háromszöges maniii <3 ők a gyengéim. Na meg a 2 összepárosított árnyalat is nagyon bejön! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom ezt a mintát, igazából bármin tetszenek a háromszögek, nem csak körmökön. :) A két árnyalat pedig mintha egymásnak lenne teremtve, még a lakkos dobozomban is úgy alakítottam ki a sorrendet, hogy egymás mellé kerüljenek. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)