Manikűrvadász 19. forduló

Hihetetlen, de a legutóbbi Manikűrvadász forduló óta már egy hónap eltelt... Nem szoktam az idő múlásán sopánkodni, sőt... igazából elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy végre kifelé állunk ebből az utálatos forróságból és végre jönnek a csodás esős, szeles, hideg és havas napok. :) Alig várom őket! Bár rajta vagyok az ügyön, még mindig nincs 30 manim, így egyelőre még csak vadászgatok, de azt nagy lelkesedéssel. Múltkor ismerős terepet kaptam, ugyanis Adél blogját már ismertem, szerettem. Most azonban teljesen ismeretlen névvel és blogcímmel találtam szembe magam, így volt mit nézegetnem.


Bia blogja (melyet a nevére kattintva érhettek el) vegyesebb terep, itt nem csak körmök vannak. Ettől függetlenül sok mani közül választhattam. Most nehezebb volt a döntés, mint legutóbb, mert sokkal kevésbé az én világom az, amivel itt találkoztam, de azért találtam hozzám is passzoló alkotásokat. Végül emellett a cuki, katicás mani mellett döntöttem, amihez talán a kézügyességem is megvan (iszonyú béna vagyok szabad kézzel egyébként...).

IDE kattintva érhetitek el az eredeti bejegyzést. :)

Mindenképpen szerettem volna valami plusz színt tenni a maniba az eredetihez képest. Elsőként ezüstre gondoltam, de ahogy kipakoltam a lakkokat magam elé, annyira karácsonyi benyomást keltett a piros és az ezüst együtt, hogy inkább elvetettem az ötletet. Aztán derült égből villámcsapásként ért a legkézenfekvőbb dolog a világon: legyen sárga katicám is. :D Nem is tudom, miért nem jutott ez először eszembe, hiszen még jobban is szeretem a sárga bogárkákat a pirosnál. :)




Alapként - leírjam még egyáltalán? :D - a Rimmel Nail Nurse 14 napos kúrája került, majd a gyűrűsujjam kivételével minden ujjamra a Rimmel 60 seconds lakkjai közül kentem fel a 315-ös ready, aim, paint! árnyalatot. A kimaradt körmömre az Avon gél finishű Limoncello-ja került. Mindkét színből két réteg kellett, a száradási idejük nagyjából hasonló volt.



A minta elkészítése nagyon egyszerű volt, először a fekete félholdat festettem meg feketével, majd a körmöm közepére vékony csíkot húztam ugyanazzal a színnel. Miután ezek megszáradtak, jöhettek a fehér pöttyök szemnek. Nem lettek túl egyenletesek, de őszintén szólva nem is igazán szeretem a túl szabályos manikat, úgyhogy még jobban is tetszenek így részegesen a katicáim. :D A szembogarakhoz és a pöttyökhöz az Avon pontozóját használtam. Törekedtem a 7 pöttyre, ami a bal kezemen szépen sikerült is. :) A felhasznált fekete a Lovely gél finishű Nr 34-e, a fehér pedig az Essence 33 wild white ways nevű festéke. Fedőlakként is a szokásos Rimmel Nail Nurse-höz nyúltam. :)



Nem is én lennék, ha nem rontottam volna el az egészet a javítás során, ugyanis a bőrre került lakk eltávolítása során gyönyörűen beletapicskoltam a piros festéket a sárga katicába is... Nem baj, fogjuk a részegségre (mármint a katicákéra...). :)


Szerintem cuki lett a körmöm, ahhoz képest meg, hogy kézzel festettem az én kézügyességemmel... mondhatni tökéletes. :D Persze van hova fejlődnöm, látom én is a hibákat, hiszen a vonalak nem egyenesek, a sárgába belebarmoltam a pirossal, a fekete vonal túl vastag... Látom én is. Ráadásul mivel még mindig nem sikerült visszaállnom az éjjeli alvásra (kiakasztott a meleg, így teljesen átfordultam), a fények is katasztrofálisak, ezáltal homályosak a képek... Szóval tudom, hogy nagyon távol állnak a tökéletestől, mind a képek, mind a körömfestés. Ettől függetlenül továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nekem ez így itthonra teljesen jó, és mivel a blog sem csak a körmös téma körül forog, szerintem ide is. Ötletet szeretnék adni, nem eyecandyt. :)

Ennek tudatában: nektek hogy tetszik ez a manikűr? :)

A többiek alkotásait itt találhatjátok:

<!­­ start InLinkz script ­­> <!­­ end InLinkz script ­­>

Örökkékékazég

14 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm! Láttad egyébként, hogy írtam rólad pár napja? :)

      Törlés
  2. Aranyos katicák,a sárga is jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nekem még jobban is tetszik a sárga, csak ne maszatoltam volna bele a pirosat... :D

      Törlés
  3. Nagyon édes lett! Én is majdnem katicás manit készítettem, de aztán máshogy lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A tiéd pedig nagyon szép, ha egyszer téged kaplak, tuti levadászom! :D

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)