Manikűrvadász 18. forduló

Ahogy pár körmös bejegyzéssel korábban már jeleztem -és az óta is néhányszor- : szeretnék a Manikűrvadász fordulóiba beszállni, és bár még mindig nincs elég mani a blogomon, ebbe a fordulóba már jelentkeztem, így én már vadászhattam. :) A kapott bloggerina Adél volt. (Az ő blogjára a nevére kattintva juthattok el.) Csodaszép körömfestések közül válogathattam, gyönyörű színek és textúrák, igényes formák és szép minták váltakoznak ezen a blogon. Bevallom, nehéz is volt a döntés, kétszer kellett végigpörgetnem az összes bejegyzést.



Sok bonyolultabb köröm is található ezen a blogon, de a legjobban nekem a fenti képen látható lila mani vonzotta a tekintetemet. Tudjátok már szerintem rólam, hogy a lila színtől a gyomrom forog, nagyon-nagyon nem szeretem, ám a díszítés módja igazán utánozni való, szóval mikor másodjára pörgettem végig az összes Adél által kreált manit, már egyértelmű volt, hogy ennél állok meg és gyorsan le is mentettem az egyik képet. :)




Alapként a szokásos Rimmel Nail Nurse került a körmeimre, majd az összes ujjam végére a Rimmel 60 seconds lakkok közül a 863 do not disturb árnyalat került. Mivel pont ilyen színű homoklakkom nincsen, a gyűrűsujjamra is ezt az alapot kentem fel, majd erre került egy kevésbé jól fedő fehér homoklakk két rétegben. Erre a LOOK by Bipa márka coloured sand kollekciójának 5-ös, glitter white számú lakkját használtam fel. Biztos, hogy fogom még használni ezt a festéket így, mert nem takarja el annyira az alatt lévő színt, így gyakorlatilag bármilyen színű homoklakkot tudok kreálni a segítségével. :) A szabad kézi csíkozás jobb kézzel még menne, de ballal biztos, hogy nem, így a csíkokat  öntapadós dekorszalag segítségével alakítottam ki. Végül a Rimmel fedőlakkommal fixáltam a gyűrűsujjam kivételével az összes körmömet. Bevallom, a színe miatt jobban tetszik az újragondolásom, a kialakítás szerintem nagyon hasonló.




Örülök, hogy Adél blogját kaptam elsőnek, mert szuper manikkal találkoztam nála, több képet is elmentettem a kedvencekbe magamnak újragondolásra. :)


A többiek alkotását itt találhatjátok:

Örökkékékazég

18 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ezt a manit választottad :) Jó lett és nagyon szépek a színek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönööööm! :) Élmény volt tőled válogatni, remélem, lesz még olyan, hogy téged kaplak. :)

      Törlés
  2. Tetszik az újra gondolkodásod is és a régi is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem is nagyon megtetszett a régi, nem véletlenül választottam ezt! :)

      Törlés
  3. Nekem is tetszik mint két alkotás, ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett! Jól áll egymásnak ez a két lakk! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Nekem is nagyon tetszik ez a párosítás, biztosan fogom még viselni őket együtt. Illetve hát egymáson... :)

      Törlés
  5. Jó lett ez a kék verzió is! :)

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. Köszönöm! :) Te pedig megmutattad nekem a nyaralós manimat, ugyanis annyira megtetszett a tied, hogy az alapján fogok hétvégén pepecselni. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)