2015 júliusi Pixibag (fesztivál-különkiadás)

Júliusban a Pixibag fesztivál-kiadással jelentkezett. Nekem előfizetésesként szerencsére egy nappal korábban lehetőségem volt a megrendelésre, aminek nagyon örültem, mert a forróságban nem hiányzott volna a stressz, amit a gép leállása, vagy a net akadozása, vagy bármi egyéb külső körülmény jelentett volna. Így természetesen a megrendelés zökkenőmentesen zajlott, 11:01-kor már a visszaigazoló e-mailt olvasgattam. :)


A futár megérkezésekor nagyon izgatott voltam, de sikerült megállnom a bontogatást, míg felállítottam a kameraállványt (ami egyébként dobozokból, könyvekből és hasonlókból áll egyelőre... :D ). Szóval ez egy unboxing videó lett, az első reakcióimat láthatjátok, amit a termékek kiváltottak belőlem. :)



Sajnos a minőség nem a legjobb, mert éppen megérkezett hozzánk is a vihar. A videó első fele még tűrhető, délutáni fényben készült, de annyira gyorsan besötétedett, hogy lámpafénynél kellett befejeznem, amiben konkrétan narancssárga lett a fejem. :D Azért remélem, ez nem rontja el a kedveteket és végignézitek a videót. :)

Ti megrendeltétek ezt a kiadást? Hogy tetszett nektek? :)

Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Annyira aranyosak és természetesek ezek a kis videód, gratulálok hozzá.
    Mond csak mivel veszed fel a bemutatóidat? Laptop?

    Köszönöm és a jövőben is benézek hozzád

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy. :) Egy Olympus kamerával veszem fel a videókat. Alapvetően HD minőségben is venne videót, csak hát ahhoz kinti, vagy LED-es fények kellenének... Egyelőre erre nincs lehetőségem, egyrészt mert társasházban élünk, másrészt mert nincs lámpám. De szeretnék majd javítani a minőségen, keresem a legideálisabb helyet és napszakot, amikor nem is süt a képembe a nap ezerrel, de a lehető legjobbak a fények mégis. Remélem, egyszer megtalálom a tökéletes helyet és időt a videózásra. :) Várlak vissza szeretettel. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)