Jamberry körömmatrica tesztElőször ezt a manit készítettem a
matricával. Tartós lakkokat
választottam (Aden, BarryM),
így lazán kibírt egy hetet.
Pár hete egy Facebook csoportban találkoztam egy kérdéssel: mit tegyen az, aki csinos, ápolt, színes körmökre vágyik, de nincs se ideje, se ereje ahhoz, hogy otthon pepecseljen a lakkokkal, nem teheti meg, hogy 1 óráig ne nyúljon semmihez, mert nem szárad meg a lakk a körmein, mert mi van, ha a gyereket tisztába kell tenni, vagy épp csak éhes? A munka és a család mellett végképp nem jut ideje arra, hogy két-három hetente körmöshöz járjon és ott csináltassa meg a mancsait. Az egyik válaszoló egy linket küldött neki, ami megoldást kínált a problémájára. Kíváncsian kattintottam én is a hivatkozásra és tetszett, amit ott találtam.A link erre a Facebook oldalra mutatott. Az első bejegyzések között volt egy felhívás, miszerint lehetőség van termékmintát igényelni, ráadásul ingyenesen. Mivel nagyon felkeltette az érdeklődésemet 1-2 az oldalon látott mani, írtam is Szilvinek és kértem egy mintacsomagot. Kedves, szimpatikus hangnemben jött a válasz, gyors egyeztetés (és a férjem, majd a férjem kollégájának bevonása) után kézhez is kaptam a kis pakkot, ami az ebben a szezonban érvényes katalógusból és 6 db mintából állt. A minták nagyon változatosak mind stílusban, mind színben, így bárki számára felhasználható belőlük néhány.


Itt már látszik, hogy eltelt egy hét, a körmeim tövénél jóval feljebb került a matrica. A második hétre
is zöld került mellé, ezúttal a S-he márkától. Ez az első S-he lakkom, szépen kibírt egy hetet alap-és fedőlakkal.
Nekem egyből ez a kis virágos minta tetszett meg, amit eredetileg a gyűrűsujjamra terveztem feltenni, de mivel nagyon vékony volt a minta, végül a kisujjamon kötött ki. :) A felhelyezés egyszerű, könnyen kivitelezhető. A megtisztított, rendezett körömágyú körömre (vagy egy friss réteg, teljesen száraz lakkra) felmelegítve helyezzük rá a körömmatricát, majd a fölösleges, lelógó részt levágjuk, a végeket letisztázzuk körömreszelővel, végül még egy kicsit melegítünk rajta, hogy rákössön a körmünkre. (A melegítéshez lehet vásárolni kifejezetten erre a műveletre kialakított eszközt, de egy mezei hajszárító is megteszi, én is azzal csináltam.) Ezután lehet orrot fújni, mosogatni, pelenkázni, gyakorlatilag bármit csinálni, nincsen száradási idő. :) A matrica (ha jól lenyomkodtuk a széleit) nem jön fel, nem válik el a körömtől, hanem szuperül ottmarad a körmünkön, amíg le nem szedjük. A felülete csodaszép fényes, olyan, mintha fedőlakk is lenne rajta. Én két hét után szedtem csak le, mivel akkor már a lenövés zavaró volt, de a felszíne és a körömvég még akkor is hibátlan állapotban volt. Az eltávolítástól nagyon féltem, attól is, hogy roncsolni fogja a körmeim és attól is, hogy sokáig szenvedni fogok vele, de nevetségesen egyszerűnek bizonyult. Simán a körömlakklemosós vattakoronggal átsimogattam és elindult lefelé, szépen végigcsúszott a körmeimen és a kezemben maradt. :) Nem bolyhosította fel, nem vékonyította és nem is színezte el a körmeimet. Juhúúúú! :)

Ezeket az ingyenes mintákat kaptam tesztelgetni. A párduc/leopárd mintától forog a gyomrom, akár ruháról,
akár körömről van szó, de a másik négy nagyon tetszik, így mindenképp el fogom őket használni. A jamberry
felirat nyilván nem működik hétköznapokra, de a kis logó szerintem fel lesz használva abból a matricából is. :)

A szín- és mintaválaszték parádés: az egyszínű körmöktől kezdve az ombrén át a letisztult, egyszerű mintáktól egészen a bohém elefántosig minden van. Remekül variálhatók is, de önmagukban is megállják a helyüket, ha minden körmünkön ez található. Lábra is lehet alkalmazni, bár mivel a lábon amúgy is tovább bírják a lakkok (nekem 2-3 hét simán), szerintem oda fölösleges.

1-2 minta komolyan elgondolkodtatott, hogy rendeljek-e, végül azonban győzött a józan ész: Bettike 5-6 nap után minden színt megun, akkor hogy bírná elviselni, ha több, mint két hétig ugyanolyan lenne a körme. :D Ha ez a tény nem állna fenn és mondjuk eddig géllakkoztattam volna, akkor semmi nem tartana vissza a vásárlástól, ugyanis – ha pl a géllakkot tekintjük viszonyítási alapnak – nem vészes az ára, sőt. Úgy gondolom, csinosságra vágyó, de súlyosan időhiányos anyukáknak, nőknek fantasztikus dolog ez, illetve ha hosszabb nyaralást tervez valaki és nem kíván közben a körmeivel pepecselni, akkor is szuper dolog 1-1 alkalommal ilyet használni.


Ha kíváncsiak vagytok a mintacsomagra és szívesen kipróbálnátok ti is a Jamberry körömmatricát, írjatok bátran Szilvinek a Facebook oldalán.Csomagolás minősége:
Csomagolás kinézete: 
Száradási idő:
Állag:
Finish:

Használata:
Tartósság:
Választék:
Ár: 0
Beszerezhetőség: 0
 

Össz.: 8/10


Ti próbálkoztatok már hosszantartó körömmatricákkal? Kibírnátok, hogy 2-3 hétig ugyanolyan színű legyen a körmötök?

Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)