I ♥ spring tag



Új hónap van, ráadásul új évszak… Mivel mással „ünnepelném” ezt meg, mint egy tag-bejegyzéssel? Ha érdekel titeket néhány tavaszi kedvencem, olvassatok lejjebb! :) 

  1. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod? 
  2. Melyik a kedvenc tavaszi rúzsod? 
  3. Mutasd meg a kedvenc tavaszi ruhádat! 
  4. Melyik a kedvenc tavaszi virágod? 
  5. Kedvenc tavaszi sálad/kiegészítőd? 
  6. Melyik tavaszi trend izgat fel, vagy áll hozzád legközelebb ebben az évben? (smink, divat vagy mindkettő) 
  7. Van kedvenc tavaszi gyertyád, illatod? 
  8. Melyik a kedvenc tavaszi parfümöd? 
  9. Milyen a tavasz, ott ahol laksz? Mit szeretsz legjobban a tavaszban, melyik a legjobb tavaszi élményed? 
  10. Tavaszi 'nagytakarító' vagy? 
  11. Vannak-e terveid a tavaszi szünetre, vakációra?

1. A kedvenc lakkom… mindig változó, ráadásul sosem az évszakhoz, vagy az időjáráshoz passzintom a színeket, sokkal inkább a pillanatnyi hangulatomhoz, esetleg egy ruhadarabhoz, amit tervezek felvenni azzal a manikűrrel. Ettől függetlenül vannak tipikus tavaszi színeim: a mentát és az igazán élénk pinket is ilyenkor használom a legtöbbet. Ha feltétlenül ki kell emelni egyetlen terméket, az az Avon hosszantartó lakkjai közül a coral reef fantázianévre hallgató élénk korall árnyalat.
2. A fenti véleményem a rúzsokra is vonatkozik, bármilyen színt szívesen viselek bármilyen időszakban. A két legnagyobb kedvenc a Miss Sporty bubble gum-ja és a Rimmel 012 guest list-je.
3. Pörgős szoknya vékony pulcsival…

4. A tulipán, főleg a cirmos, színes, hullámos, szaggatott és mindenféle extra fajták. :)

5. Puha, simogató, nem túl meleg, de nem engedi be a hideget, ráadásul csodaszép és tényleg tavaszi. F&F pillangós sálacska.

6. Leginkább a szép, pasztell rúzsok és körömlakkok bűvölnek el ebben az időszakban.

7. A gyertyákat nem szeretem, kedvenc tavaszi illatom viszont van, méghozzá a jácint illata.

8. B.U. Hippy soul – édes, virágos, gyümölcsös, friss, isteni!

9. Magyarországon élek, így nyilván ugyanolyan a tavasz itt is, mint nálatok. Rügyeznek a fák, csiripelnek a madarak, a gyümölcsfák virágba borulnak, de nem lehet hozzájuk közel menni, mert tele vannak zizegő-zümmögő méhecskével… :) Szeretem az illatokat, a színeket, az esőt és azt az érzést, amikor először lehetünk rövid ujjúban az udvaron/utcán. Konkrét élmény nem ugrik be így az évszakhoz kötődve, az az érzés viszont igen, hogy kiskoromban mindig kérdezgettem anyukámat, hogy na, levehetem-e már a kabátot? Mikor nagy nehezen levehettem, jött a következő kérdés: levehetem-e a pulcsit is? Imádtam azt a pillanatot, mikor az adott évben először lett igen a válasz a kérdésemre! :)

10. Semmilyen takarító nem vagyok. Soha nem jött még rám az az érzés, hogy azért mert melegebb lett az idő kint, neki kéne állni bent pakolászni, szortírozni, suvickolni… Nyilván – amikor szükséges, megcsinálom ezeket a dolgokat, de nem az időjáráshoz igazítva.


11. Mivel most itthon vagyok, semmi extra tervem nincsen, hiszen folyamatosan szünet van nekem. :) Tervezek egy nagyon finom sonkát főzni sok-sok tojáskrémmel és majonézes tormával húsvétra, illetve alig várom, hogy a férjem is itthon legyen velem legalább arra a hosszú hétvégére, de semmi extra terv nincsen.

Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)