Essence gél hatású körömlakk teszt



A múlt héten megjelent, áprilisi Cosmo vásárlói különleges helyzetbe kerültek, ugyanis megjelenésük előtt tesztelhették/tesztelhetik az Essence új, gél hatású körömlakkjait. Egy sötét, vadító meggypiros és egy hétköznapibb, kislányos rózsaszín (13 forgive me) közül lehetett választani az újságos standoknál. Mivel piros/bordó lakkom sok van, a tökéletes rózsaszínt pedig még nem sikerült megtalálnom, a világosabb lakk jött velem haza. Úgy érzem, jól döntöttem, már őszintén bevallom, mások képeit elnézve igencsak fáj a szívem a bordóért, mert csodás színe van



Az üveg és az ecset is ugyanolyan, mint a jól megszokott lakkoké, a színes kupak itt is nagyon praktikusan mutatja a lakk színét (igazán bevezethetnék ezt a jó szokást a többi smink- és lakkmárkánál is, mert a hozzám hasonló hatmillió lakkot birtokló őrülteknek jelentősen könnyebb dolguk lenne lakkválasztáskor…)


A termék illata más, mint a megszokott, az én orromat kicsit irritálja, pedig alapvetően nincs bajom a „körömlakkszaggal”. Az ecset rengeteget vesz fel a sűrű cuccból, ezáltal lehetetlen szépen lehúzogatni az üveg szájánál a lakkot – mindenképpen többet visz fel az ember lánya a körmére, mint szeretne. Gyanítom, emiatt nagyon gyorsan el is fog fogyni a termék annak, aki egyszerre csak egy-két színt használ és nem pompáztatja a kezeit minden héten más színben. :) A sűrű állag egyébként jól is jön, ilyen szépen terülő lakkom még sosem volt. Abszolút nem kell tökéletes munkát végeznünk felkenéskor, ugyanis saját magát kijavítja a termék. :) A fedése elképesztő, mert még ez a világos szín is tökéletesen elég volt egy rétegben használva.

Meglepően gyorsan megszáradt a cucc a körmeimen, mire a másodjára festett kezem utolsó körmével elkészültem, az elsőként kifestett ujjammal már csinálhattam bármit, nem látszott meg a lakk felületén. A tartósságát közepesnek mondanám, nekem most mosogatás és bármiféle extra használat mellőzésével 3 napig bírta, a 4. nap reggelén az egyik körmöm feléről lejött egyben, a nap végére pedig már 1 kivétellel az összes körmömről lepattogzott kisebb-nagyobb felületen. Ha gyorsan száradó lakkot keresek, szerintem végig fogom nézni a kínálatot és szerelmetes szín esetén biztosan hazahozom majd 1-1 rokonát a lakknak, de ha a tartósságra megyek, nem ehhez a termékcsaládhoz fogok nyúlni.


Alapvetően nagyon kis szimpatikus ez a termék, örülök, hogy kipróbálhattam és nem tartom kizártnak, hogy beszerzek belőle még néhány árnyalatot. Akinek van ideje heti 2 lakkozásra, annak mindenképpen ajánlom, de persze alkalmakra másnak is. :)

Ezt a képet elnézve szinte biztos vagyok benne, hogy nem ez marad az egyetlen ilyen körömlakkom...




Csomagolás minősége:
Csomagolás kinézete:
Száradási idő:
Állag:
Ecset:
Finish:
Tartósság: 0
Választék:
Ár: 0 - ilyen tartóssággal drága, ugyanis sokkal gyorsabban fogy a 2 naponkénti javítgatás/újrakenés miatt
Beszerezhetőség:



Össz.: 8/10


Az Essence gél hatású körömlakkjait március végétől fedezhetitek fel a drogériák polcain, 549 Ft-os áron.

Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)