Januári szerzemények



Az újévi leárazások és szortimentfrissítések, illetve a még frissnek számító Rival de Loop Young márka vásárlásra csábított januárban (is). Két alkalommal indultam beszerzésre, elsőként a helyi Rossmann és DM kínálatának estem neki, második körben pedig a Westend ugyanezen drogériáit jártam be. Az itthoni üzletek kisebbek, itt pl nincsen RdeLY, viszont mivel kicsi az alapterület, minden soron végig szoktam menni, így mindig bekerül 1-2 extra termék a kosaramba.




Az Astor lakkokért nem fizettem, őket a Postán vettem át aznap, ezért vannak rajta a képen.


Az első vásárlás során elsőként a Rossmannba látogattam el. Itt szereztem meg a Catrice Pure Shine Colour Lip Balmját 060-as Go Flamingo Go! árnyalatban. Erről a termékről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni egyelőre, és bízom benne, hogy a hosszabb távú használat során sem fog megváltozni a véleményem róla. Elsőként a fantasztikus illata fogott meg, olyan, mint egy francia krémes! :) A színe is gyönyörű, és bár nem túl pigmentált, de ezt is imádom benne (ha erősebb színre vágyom, úgyis rúzst használok). Gyakorlatilag inkább szájfény, mint bármi más, de abból szuper. Láthattátok az eddigi bejegyzéseimben, hogy nem vagyok oda a szájfényekért, szinte soha nem használok ilyen terméket. Ez a rúzsceruza azonban teljesen más, nem ragacsos, nincs benne csillám és hihetetlenül tartós – órákig látszik, ivás mellett is. Ráadásul meglepően jól hidratál, hosszú távon is, nem csak addig, amíg az ajkakon van. Hatalmas szerelem a miénk, alig várom, hogy a többi testvérével is megismerkedjek. :) Az Isana tusfürdő főképp a pingvinke miatt került a figyelmem középpontjába, de az illata is mennyei! Én egy tusfürdőtől csak azt várom el, hogy tisztítson és jó illata legyen. Pluszpont, ha nem szárít, de extra igényeim nincsenek, szóval biztosan meg leszek vele elégedve. A doboza pedig biztos, hogy valamelyik polcon fog díszelegni a kiürülés után is, hát meg kell zabálni ezt a pingvint! :) Itt vásároltam még az első Lovely körömlakkomat, méghozzá egy homoklakkot, csodaszép barna színben. Kíváncsi leszek, hogyan teljesít, sosem használtam még semmit ettől a márkától. Vettem egy dobozzal a Jimjams pórustisztító tapaszából is. Nekem nagyon bevált ez a termék, mert remekül eltávolítja az apró mitesszereket. A Miss Sporty 114-es hot árnyalatú szemhéjpúderét 299 forintért kaptam meg, nagyon szép színe van, tökéletes lesz a Maybelline Color Tattoo Metallic Pomegranate árnyalatának elsatírozására. :)




Ezután következett a DM, ahol elsőként egy Alverde állványba botlottam. Régóta szemezgettem más bloggereknél/vloggereknél a szemöldökzselékkel, ebből egy jó alternatívának látszott ez a termék, természetesen a 01-es blond árnyalatban. Kétszer próbáltam eddig. Tényleg szépen a helyükön tartja a szálakat, de kell alá ceruza vagy por, mert a réseket nem tölti fel. Legközelebb biztosan nem ezt a márkát fogom előnyben részesíteni, ha ilyen terméket keresek, de ha úgy használom, mint egy átlátszó társát, akkor végülis nem buktam vele nagyot. El fogom használni, de biztosan nem lesz a kedvencem. Szerettem volna valamilyen hamvasító sampont/balzsamot/pakolást is a hajamra, mivel a legutóbbi festésem kicsit sárgásabb lett annál, ahogyan én szeretem. A Balea hajra való cuccai nekem tökéletesen be szoktak válni, így emellett tettem le a voksom. Még nem mostam hajat azóta, de ha beválik, mindenképp írok majd róla. Nem mehettem el anélkül az állványok között, hogy ne vettem volna egy újabb homoklakkot (ejnye, Betti…), ezúttal a Miss Sporty feketéjét választottam 062-es árnyalatban. Végül, mivel imádom a B.U. parfümöket és épp akciós is volt és el is „kellett” érnem a 4000 ft-ot (plusz 100 pontot adtak érte), ezért egy Rockmantic illattal is gazdagodtam. Ő egyelőre a férjem szekrényében lapul (vételár ellenében természetesen), alig várom, hogy megkapjam valamilyen alkalomra. :)

A Westend-béli szerzemények. :)

A második vásárlás a Westendben történt. A Rossmann és a Rival de Loop Young márka megismerése, feltérképezése és tesztelgetése volt a cél. Tervezek majd tesztet írni a termékekről, így ezeket nem részletezem egyelőre, csak felsorolom. Pirosító 03 pink grapefruit árnyalatban (és illatban!!), 2 rúzs: 03 parisienne és 06 tres chic. A három körömlakk három különböző kategóriájú: a sima, hagyományos szépség a 14 chocolicious nevet kapta, és tényleg olyan, mintha tejcsoki lenne beleolvasztva az üvegbe! A holosok közül a rózsaszín árnyalat izgatott legjobban, de az ki volt fosztva éppen, így ez a lilás szépség jött haza velem (31 magic dream). Végül egy fedőlakkot is választottam, a csodás 01 mars invasion névre hallgatót konkrétan. Ezt várom a legjobban, hogy kipróbáljam, mert így üvegen keresztül máris szerelmes vagyok belé. Régóta szerettem volna egy korrektor palettát, így bekerült egy ilyen is a kosaramba. Az Essence Road trip szortimentjéből választottam még egy univerzális krémet, amolyan Nivea utánzást, erről is lesz teszt szerintem. A DM-ben végül csak egy testvajat vettem, mert siettünk, de izgatottan várom a vele való barátkozást is. :)


 












Ennyi volt a kis januári beszerzőkörutam. Ha valamiről érdekel titeket teszt, írjátok meg és igyekszem megcsinálni nektek. Pénteken személyesebb bejegyzéssel jövök, ahol néhány jövőbeli tervemet is megosztom veletek. :)

Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. jaaj, a pingvines tusfürdőnek nagyonnagyon jó illata van, imádom*-* amúgy, szeretem a blogodat, jó bejegyzéseket írsz :)) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is nagyon tetszik az illata, különben nem vettem volna meg. Köszönöm, nagyon kedves vagy! :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)