Instanéző #13

Végre igazi tél van! Illetve volt, mert most, mikor írom ezeket a sorokat, sajnos éppen olvad le a csodás fehér réteg a fákról. Ettől függetlenül a januári időjárás csodálatos volt, imádtam minden mínuszával és hómennyiségével együtt. Ez az az időjárás, amikor nekem is hihetetlenül jól esik a séta és a mozgás, így több alkalommal is bolyongtam néhány órát a közelben a Dunánál és az odafelé tartó úton is. Készült egy téli hangulatvideó is a csatornámra, amit szerintem egész nyáron nézegetni fogok és sírok majd, hogy milyen jó is volt ez a hónap! :D Így a végére sikerült lebetegedni sajnos, és a közepén volt egy hét, amikor "szingli" lettem, de egyébként az utóbbi idők legszebb időszaka volt számomra ez a január.





Ami a konyhát illeti, egészen kreatív hónap áll mögöttünk. Sütöttem kiflit, ami nem újdonság, viszont ez egy sokkal gyorsabb és egyszerűbb recept volt most, mint amit eddig készítettem. Sok salátát is fogyasztottam, illetve házi wrap-et is csináltunk. Hamburgereztünk is itthon és fánkot is sütöttem. Mikor beteg lettem, Cicc főzött nekem levest és egy hatalmas adag kiwis vitaminbombát is kaptam tőle. (Innen is köszi! 💓 )







A körmözéshez nem igazán volt ihletem a hónapban, valahogy annyira elvarázsolt a kinti táj szépsége, hogy sosem volt kedvem órákig pepecselni és mintázni. Teljesen sima, egy, vagy max kétszínű manik születtek.





Néhány szelfi is készült, hol kettecskén, hol egyedül, és persze az új hajamat is muszáj volt jó sok szögből megörökítenem. :D





Készült néhány beauty témájú kép is, elkészítettem például életem első cut crease stílusú szemsminkjét. Van még mit gyakorolni rajta, de nagyon tetszik. Készítettem sminkvideót is, amit holnap fogtok látni, ehhez pedig sok mindent befotóztam, így készült a rúzsos kép. Új a videózós hátterem, végre ideértek a betűk Kínából, illetve egyik nap ráfagyott a számra a rúzs. :D Vásárolgattam és kérdéseket is vártam tőletek, szóval viszonylag tartalmas hónap volt ez blogos szempontból is.





Néhány teljesen random képet is készítettem. Szerepelt itt Tesco-s cicás párna, Ciccnek egy kis útravaló meglepi-doboz, meg az egy hetes távkapcsolatunk egyik estéjén történt majdnem egy órás telefonálás bizonyítéka is. Társasoztunk is egy karácsonyi szerzeménnyel, amit nagyon megszerettünk. :)



A végére pedig jöjjenek a csodás, téli álomtáj képei, hol a Dunával, hol nélküle. :)









Ha még nem követtek Instagramon, IDE kattintva megtaláljátok a profilomat! :)

Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)