Manikűrvadász 30. forduló

A tél ezen pár hete egyértelműen a legsűrűbb időszak azoknak, akik részt szoktak venni a Manikűrvadász fordulókon. Karácsonykor ünnepi manit készítettünk, de akkor már javában zajlottak a szülinapi forduló előkészületei is. Ahogy tavaly is, idén is meg van kicsit csavarva ez a feladat, ugyanis most nem egymástól, hanem külföldi körmös bloggerektől csenjük el az ötleteiket. Szerintem egyébként ez picit kevésbé izgalmas, viszont tavaly és idén is olyan bloggert kaptam, akiket nem ismertem, de elképesztően ügyesek, szóval valahol mégiscsak jó dolog ez. Lássuk is, mit alkottam! :)




A kapott bloggerem Sarah, a Chalkboardnails blog szerzője. Szerencsémre elég rendezett az oldala, így egyből a mostanában leginkább foglalkoztató, free hand szekcióba mentem keresgélni. Legalább 10 oldalt megnyitottam, és még akkor sem értem a végére, de úgy voltam vele, hogy ha tovább keresgélek, csak nehezebb lesz a választás, szóval valahol 2014 környékén megálltam és a választott 10 között ugrándoztam az egérrel. Végül a képen látható egyszerű, letisztult, ám elég pepecselős mani mellett kötöttem ki.


Eredeti mani ITT


A manikűr nem volt bonyolult, szokásos Essence erősítő alaplakk után jött a holo arany/nude szín, ehhez én a Dance Legend WOW Prism kollekciós Fallen Angel-jét használtam. Gyorsszárító Astor fedőlakk után fogtam a legkisebb fejű ecsetemet meg a Lovely gél hatású feketéjét és egy Glee-rész alatt el is készültem a nem tökéletes, de szerintem mutatós manimmal.






Ezúton kívánok minden vadász-kolleginának boldog szülinapot, Bellának pedig azt hiszem,  mindannyiunk nevében ezer puszi, amiért kitalálta és véghez viszi a nem kis munkával járó lebonyolítást! :) Köszönjük!

Ha kíváncsiak vagytok a többiek munkájára is, az alábbi linkeken keresztül érhetitek el őket:


Örökkékékazég

12 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Első pillantásra nyomdamintának hittem, mert szép szabályosnak tűntek a vonalaid, aztán döbbenten láttam, hogy szabad kézzel, ráadásul körömlakkal mintáztál látványos, szép motívumot. Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Mindig lakkal mintázok egyébként, valahogy berögződött, hogy ha körömre kerül valami, akkor az csak körömlakk lehet. :)

      Törlés
  2. nagyon szép a mani! Az Astor gyors-szárítóról mi a véleményed? nem szedi fel az előzőt réteget? :S még keresem az igazi szárítót :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nem szedi fel, nem húzza össze, csak hipp-hopp megszárítja. Annyi, h egyrészt sztem elég drága, másrészt kb az üveg 2/3-át lehet csak elhasználni, mert besűrűsödik. De ezekkel együtt is imádom, nem is vettem mást lassan egy éve.

      Törlés
  3. Szuper lett, nagyon tetszik! Én is azt hittem elsőre hogy nyomdáztad :) és micsoda csillogás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) A csillogást ne is mondd, a halálom ez a lakk! *.*

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)