Manikűrvadász 28. forduló

Nagyon sok idő telt most el a két forduló között, így nagyon vártam már az újabb vadászatot. Persze érthető az időtartam, ugyanis Bella vadászanyánk élete hatalmas változásokon esett át, amiről ITT olvashattok, és igenis olvassatok bővebben! :) A hosszú várakozás után izgalommal kattintottam a kapott lány, Helie blogjára, hogy belevessem magam a kutakodásba.



Helie körmös blogot vezet, így bőven volt lehetőségem válogatni. Miközben egy éppen akkor nagyon megtetsző bejegyzését nézegettem, alul, a kis ajánlgatós részen megláttam egy képet, amit nem is egészen annak láttam, ami, de annyira beindította a fantáziámat, hogy abba is hagytam a keresgélést egyből. :) A választott manikűr egy szuperhősös kihívásra készített, villámos design lett tehát, amit igencsak átértelmeztem, de szerintem egyértelmű, hogy innen inspirálódtam.


Helie szuperhősös bejegyzését, az eredeti manikűrrel ITT találjátok.


Amikor a kis képet megláttam, azonnal a Tetris jutott eszembe a villám formájáról, így ezen a vonalon gondolkoztam tovább. Mivel szerettem volna megtartani a játék színességét, a piros helyett fekete (ráadásul holo) alapot választottam, a Colour Alike Black Saint árnyalatának személyében. Két réteg után a szokásos Astor Quick dry fedőlakk került rá, majd a teljes száradás után jöttek az Ebay-es díszítőcsíkok. Négyzetrácsot ragasztottam minden körmömre, majd egy pontozó segítségével kitöltöttem a lyukakat az ismert formák alapján.






A színes lakkok, amiket használtam, a következők:

kék: Golden Rose Rich Color 68,
korall: Rimmel 60 seconds 415 Instyle Coral,
sárga: Avon gel finish Limoncello,
zöld: Lovely Summer Beauties Nr. 3.

Egy újabb réteg Astor fedőlakk után el is készültem. :)





Nektek hogy tetszik?

Örökkékékazég

14 megjegyzés:

  1. Szép lett :) És igen észrevehető, hogy az eredetit vetted alapul :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó! :D Beindítottad a fantáziámat rendesen. :)

      Törlés
  2. Aranyos, ötletes manikűr, ráadásul még sosem láttam a Black Saint lakkot ilyen mókás kombinációban. Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is zordabb alkalmazásokat láttam még csak vele, pedig szerintem kifejezetten játékos, ahogy a komor fekete és a színes csillámok együttműködnek. :)

      Törlés
  3. Szerintem is nagyon ötletes díszítés lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép mani lett. Amúgy nekem is szoktak ilyen érdekes asszociációim lenni. :)

    VálaszTörlés
  5. Szép lett! A holonál felcsillant a szemem *-*

    VálaszTörlés
  6. De aranyos lett, nagyon tetszik az ötleted :) jól átdolgoztad végül az eredeti manit, de nekem tetszik! :)

    VálaszTörlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)