Instanéző #10



Ismét eltelt egy hónap (na jó, meg 11 nap), így jöhet az októberi képválogatás. Szuper hónap volt, körmök terén extrán aktívkodtam, és persze a hulló falevelekről is szívesen tudósítottam. Nem is húzom sokáig a bevezetőt, jöjjenek a képek! :)


Ahogy már írtam, a körmeimre nagy hangsúlyt fektettem a hónapban. Nagyon élveztem az őszi színeket, néhány új lakkomat és az őszi szuper mintalehetőségeket is.







Rengeteg kajáról is készítettem képet, ráadásul valahogy a sütési mánia is eluralkodott rajtam októberben, így extrán sok édességet is készítettem, s persze fotóztam is.






Beauty témában is fényképezgettem, volt hatalmas ecsetmosás, és sok sminkfotó is. A lábamra is új termékeket kezdtem el használni, ezeket is megmutattam, és egy óóóóriási rúzsszelektáláson is túl vagyok.





A természet nagyon inspirált a hónapban, mind a fák levelei, mind az Állatkert újra és újra ámulatba ejtettek.





 

Néhány szelfi is készült, amiből az egyik annyira megtetszett, hogy le is cseréltem a profilképemet minden platformon miatta. Egy közös kép is készült, illetve sminkfotó is. :)




A random képek tényleg teljesen random módon készültek, helyet kapott az Instán a Glamour-napi listám, egy cuki szerelmeslevél és néhány őszi, sőt, karácsony-váró pillanat is. :)






Ennyi az októberi kép-adag, szerintem tényleg szuper hónap volt. Ha még nem követtek Instagramon, ITT tudjátok megtenni. Folyamatosan egyre többen vagytok, hihetetlen ütemben fejlődik az oldalam.
 

Természetesen nekem az utolsó a kedvenc képem az egész válogatásból. :) És nektek melyik tetszik legjobban?

Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. De jó képek! :) Köszi, hogy itt is megmutatod, mert nekem pl. nincs instám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan így vannak vele, meg igazából én is imádom egybetenni és visszanézegetni őket. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)