Cien szemfestéklemosó TESZT - vendégposzt



Fogalmam sincs, mikor írtam utoljára terméktesztet. Valahogy nem mozgat meg annyira mostanában egy termék sem, hogy csak neki szenteljek egy bejegyzést. Illetve ahogy látszik is, mostanában sokkal inkább a videózásra fektetem a hangsúlyt. Ettől függetlenül természetesen nem engedem el sem a blogos, sem a tesztelős vonalat, csak kicsit ritkábban kerül sor ezekre a dolgokra. Ahogy a címből is láthatjátok, most sem az én kezem munkája kerül terítékre, ehelyett egy nagyon kedves olvasómé, aki pár hete a Cien szemfestéklemosóját kezdte el tesztelni nekem. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy hogyan vált be Mónikának a fent említett termék, olvassátok el az irományát! :)





"Őszinte leszek, mikor tudomást szereztem a Lidl saját márkás kozmetikumairól, eléggé szkeptikus voltam, hiszen eddig ez az üzletlánc ezekkel a termékekkel nem volt kiemelkedő, és tartottam tőle hogy az olcsó ár, silány minőséget takar. Azonban nem tudtam, hogy teljesen új termékekkel rukkolnak majd elő, és mind kinézetben, mind minőségben az eddigieknél sokkal magasabb színvonalat tudnak majd hozni. Így az előzetes várakozásokkal ellentétben szerencsére csalódnom kellett, mert volt már alkalmam kipróbálni a körömlakkjait, a samponját és a hozzá tartozó balzsamot, amit jelenleg is használok, és maximálisan elégedett vagyok, így nagyon vártam hogy a sminklemosót is tesztelhessem.

Csomagolását tekintve a termék 150 ml, zöld műanyag üvegben van, pumpás adagolóval rendelkezik, ami azért könnyebbség, mert nem ömölhet ki az üveg döntögetése közben, valamint,  így annyi termék kerül a vattakorongra, amennyi szükséges, nem pazarolunk.

Szinte illatmentes, bár az üvegen a lótuszvirág jelenik meg, én inkább enyhe tisztaság illatot éreztem használatakor.

Állagát tekintve tipikus sminklemosó, teljesen folyékony, használat után nem hagy ragacsos érzetet, nem irritál, könnyen távolítja el az én nappali sminkemet (korrektor,szempillaspirál, szemöldökpor, pirosító). A termék az üvegén azt ígéri, hogy a vízálló sminket is eltávolítja,  azonban sajnos a vízálló szempillaspirállal nem birkózik meg.

A kiszerelése teljesen megfelelő, napi használat mellett is sokáig, hónapokig elég a termék.




Valamint, mivel nem túl nagy, akár utazáskor is kiváló szolgálatot tehet, mert nem foglal sok helyet. Egyelőre ez az egy típus van a Lidl-nél, 499 Ft-ért vásárolható meg, én azt gondolom, hogy a drogériás sminklemosók mellett remek alternatíva lehet, ennyiért megéri kipróbálni, és bátran ajánlom érzékeny bőrűeknek is, mert nekem a szem körüli rész kifejezetten érzékeny, és mégsem csípte vagy szárította ki. (Nekem marta a szememet, így az arcomra használtam el, szóval ezzel picit lehet, hogy vitatkoznék, de ennyi pénzért próba, szerencse. Arcra amúgy meglepően jó - Betti)
 

Összességében 10/8 pontot adok, csak amiatt vontam le, mert az ígéretével ellentétben nem birkózik meg a vízálló termékekkel."




Csomagolás:

Kinézet:
Illat:
Állag:
Azonnali hatás:
Ígéret: 0
Könnyű kezelhetőség:
Választék: 0
Ár:
Beszerezhetőség:

Össz.: 8/10





Ti próbáltátok már a terméket? Szeretitek?

Örökkékékazég

1 megjegyzés:

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)