BLOGSALE!! - indulás: 2016. 10. 05. 18:00



Az utóbbi pár hétben nagyon rákaptam a szelektálásra. Kiválogattam a körömlakkjaimat, a sminkjeimet, és egyéb kozmetikumaimat is, így összejött jópár olyan termék, amit alig használtam, esetleg csak a kezemen próbáltam ki, vagy egyetlen alkalommal vettem igénybe. Ezeknek a dolgoknak az égvilágon semmi bajuk nincs, nincsenek régóta kinyitva, keveset használtam belőlük, de valami miatt (illat/állag/van ugyanilyenem, stb) nem szeretem őket. Mivel nálam valószínűleg pár hónapnyi ide-oda pakolászás után egy jobb pillanatomban a kukában landolnának, úgy döntöttem, segítek nekik inkább egy nálam jobb gazdihoz kerülni. Természetesen mindezt az eredeti ár töredékéért. :)



A szabályok a következők:

A blogsale indulása: 2016. október 5. 18:00. A bejegyzést korábban megosztom, lehet nézelődni, de csak a 6 óra után érkező kommenteket tudom figyelembe venni.

Ha kinéztél egy vagy több dolgot, és a megadott időpont már elmúlt, kommentben jelezd felém az igényedet, majd  minél előbb írj privát e-mailt is nekem az orokkekekazeg@gmail.com címre. Az e-mail tartalmazza az átvétel általad kiválasztott módját, illetve a kiválasztott termék(ek) nevét.

Személyesen hétköznapokon du. fél 6 körül, a Nyugati környékén lehet átvenni és kifizetni a termékeket, a férjemmel történő randi során, esetleg Vácon belül előre egyeztetett időpontban velem is lehet találkozni. Ha ez nem elérhető, akkor adok egy bankszámlaszámot, ahová a megbeszélt összeget, pk-val együtt átutalod, és amint beérkezett, rohanok a postára a csomaggal. A postai díjszabást ITT találod, ha kell, szívesen lemérem a termékeket. Mindenképpen ajánlva adom fel a csomagot, ez 280 HUF, erre jön rá a súly szerinti összeg. Nagyjából 500 és 1000 ft között lesz bármelyik terméknél szerintem, de ahogy már írtam, lemérés után tudok pontosat mondani.

Ha bármi kérdésed van a termékekkel, vagy az átvétellel kapcsolatban, írj bátran! :)

Jó nézelődést! :)



ARCRA VALÓ SMINKTERMÉKEK: 









 SZEMRE VALÓ SMINKTERMÉKEK:







AJAKRA VALÓ SMINKTERMÉKEK:






KÖRÖMLAKKOK:









EGYÉB ARC-, TEST- ÉS HAJÁPOLÓ TERMÉKEK:








Örökkékékazég

9 megjegyzés:

  1. Szia! Válaszoltam az e-mailre, tiéd minden! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    A 4. Aden lakkot szeretném 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a negyediket? :D Akkor azt hozácsapom csak a palettádhoz, ne vacakoljunk 100 ft-tal. :)

      Törlés
  3. Kedves Betti! Ha még megvannak, én lecsapnék a következőkre: Miss Sporty szájceruza, Dance Legend körömlakk, Lovely Baltic Sand lakk, L'Oréal hajpakolás, Revolution rúzs. Írok e-mailt is. ☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, félretettem mindent. Mindjárt nézem az e-mailt is. :)

      Törlés
  4. Szia! Ha még megvan, akkor én az essence cinnamon candy pirosítót szeretném, az artdeco 14es szemhéjpúdert és az arany-rózsaszín boulevard de bauté szemhéjpúdert is :) írtam e-mailt is :)

    VálaszTörlés
  5. Szia itt is akkor! :D Akkor az említett termékeket szabad foglalni? Essence szemhéjpúder, Cien BB krém és a RdL pirosító érdekelne személyes átvétellel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké minden és köszönöm a 6. kommentet is. :D Hülye pedagógus, ide kértem, akkor itt legyen. :D Mindjárt írok is e-mailt. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)