Az utolsó Pixiboxom (2016. október)


Örökkékékazég

7 megjegyzés:

  1. Szia! Én már hónapok óta nem rendelek, valahogy mindig véletlenül lemaradtam róluk, de utólag megnézve sose bántam meg. Mostanában a Secret Selection-nal szemezek, de még nem döntöttem. Viszont érdekelne milyen koreai csomagot néztél ki, régebben nagy Memebox fun voltam, de ugye ők sajnos már nem szállítanak ide, illetve régebben fel voltam iratkozva a Beauteque csomagra, de annyira nem érte meg. Meg nekem ezek a havonta megújuló előfizetések nem jönnek be. Szóval ha láttál valami jó kis koreai csomagot lszi. oszd meg velem. Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Én sem bántam volna az utóbbi kb fél évet. :( Nekem az SS sem jön be most, bár a koncepció nem rossz. :)

      Többet is találtam, majd még megálmodom, melyik tetszik igazán és akkor mindenképp beszélek/írok róla. :)

      Törlés
  2. kíváncsi voltam, másoknak hogy tetszett az új pixibox, de úgy látom, nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. A lufit a kislányaim nagyon élvezték. 30 éves vagyok, a parfüm tetszik, de a véleményed szerint öreges a gondolkodásom. Hmmm. Az, hogy kioktatsz a prémiumtagsággal kapcsolatban, az nagyon durva... Jó volt, hogy megnéztem ezt a videót, a negatív hozzáállásod átragadt rám is. Nem fogok se a blogodra, se a csatornára feliratkozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de te biztosan fel lennél dobva, hogyha úgy érzenéd, hogy 6000 forintod elveszett a semmibe... :D

      Törlés
    2. Benne van a pakliban, hogy nem tetszik, ami érkezik. Így működik a zsákbamacska :) Sajnálom, hogy ennyire csalódott vagy, de várható, hogy nem mindig lesz minden termék a pixi-vásárlók kedvére való.

      Törlés
    3. Detti!

      A lányaid rendelték a Pixiboxot? Úgy gondolom, ha magamnak rendelek valamit, akkor abban nekem való dolgok legyenek. De a lufi a legkevesebb, az figyelmes apróság és nincs is vele baj.

      A parfümre nem azt mondtam, hogy öreges, hanem, hogy SZERINTEM fiatalabbaknak nem igazán kedvez ez az illat. Biztos vannak kivételek, pl te, de nem egy fiatalos illat.

      A prémium tagsággal kapcsolatban valóban lehet, hogy fogalmazhattam volna finomabban, ám mivel az előző videóban is elmondtam, mégsem fogták fel sokan, úgy éreztem, kell a figyelemfelkeltés. :)

      A zsákbamacskával nincs baj, ha megéri az árát. Ez számomra nem érte meg az árát.

      A negatív hangulatodat sajnálom, de nem szeretem megjátszani magam. Ha nem tetszik valami, nem fogok vihorászni a videóban. Egyébként elmondtam többször is, hogy nem tartom rossz doboznak ezt, csak nekem nem jött be, ahogy hónapok óta egyik sem.

      A feliratkozást és a blog követését azt hiszem, nem is igénylem tőled, hiszen láthatóan máshogy látjuk a dolgokat, és nem vagy vevő rám. Jobb is, ha nem bántjuk egymást.

      Remélem, sok neked tetsző doboz lesz még és továbbra is örülni fogsz mindennek, amit beletesznek. Régen én is örültem... :)

      Szép napot! :)

      Törlés
    4. Azurether, köszi! :) Örülök, hogy van, aki felfogja a különbséget az "ez szar" és a "nekem ez most nem tetszik" között. :) 6000 ft-ot buktam most, de legközelebb nem fogok, így leckének jó volt ez. :) Puszi

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)