A kedvenc őszi rúzsaim


Örökkékékazég

3 megjegyzés:

  1. Szia drága.annyira szeretlek és szeretem a hangod,de megint nem birom végig nézni a videót egyhuzamban,mert szól a zene :( és nagyon szomorú vagyok :( ilyenkor mindig megfájdul a fejem amikor zene és a beszéd keveredik,szóval érted. :( egyszerűen nem tudok figyelni,mert bezavar a zene..szerintem annyira felesleges mert nagyon szép megnyugtató hangod van,ez nem kritika akar lenni hanem dicséret..kérlek a következő videód alatt ne legyen zene,kérlek,az én kedvemért :( ezt csak azért irtam mert mostanában egy pár videód ilyen és nem akarom,hogy rászokj erre a zenei aláfestésre :D hidd el ez nélkül is fantasztikusak a videóid :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Sajnálom, hogy ezt írod, és azt is, amit válaszolni fogok. Lassan másfél éve készítem a videókat, és a legelejétől kezdve szerettem volna egy olyan zenét, amit másnál még nem hallottam és állandósulhat. Nekem a zene a mindenem, megőrülök, ha nem szól valami, folyamatosan hallgatok valamit, bármit, és őszintén szólva, eddig zavart, hogy nem volt semmi a beszédem hátterében. Végre megtaláltam azt a dallamos, de nem túl tolakodó zenét, ami nem is jogdíjas és nem is hallani minden 2. embernél (konkrétan én még senkinél nem hallottam). A lehető leghalkabbra állítom mindig, de engem borzasztóan zavar vágás közben is, hogy nincs alatta, valahogy nekem így kerek. Nem mondom, hogy nem lesz olyan, amikor nem lesz zene, de nekem ez így az igazi, és tök boldog vagyok (voltam?), hogy végre olyanok kezdenek lenni a videóim, amilyennek már az elején megálmodtam őket.. :(

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)