Szülinapi nyereményjáték-sorozat 2. részÖrökkékékazég

11 megjegyzés:

 1. szia! :) én szeretnék feliratkozni a blogodra is, már többször is próbálkoztam vele, de sajnos nem tudom, hogy kell :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az oldalsáv Olvasóim füle alatt van egy "felvétel körökbe" opció. Ezt keresed. :)

   Törlés
 2. Még nem ismerem az illatát, de szívesen kipróbálnám. Keresztfalvi Erika néven követlek a youtube-n és a facebookon.A blogon pedig kerierus néven. Köszi!

  VálaszTörlés
 3. Szia! Lilla Csenge Solymosi néven követlek facebookon, Csenge S néven Youtube-on, csenge0822 néven instagramon, a blogra meg nem vagyok biztos benne, hogy sikerült feliratkoznom, de akkor Csenge S néven, ha igen. :)

  VálaszTörlés
 4. Szia! Ismételten jelentkeznék! :)

  Mindenhol Lana Potterként követlek.

  az e-mailem: potterspotterne@gmail.com

  egyébként én szeretem az illatukat, a húgom is ilyet vásárolt magának nem régiben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Facebookon, Bloggeren, Youtube csatornán illetve Instagramon is. :) (Bocsánat, instagramon potterspotterne néven követlek :) ) Google+-on pedig nem tudom, hogy sikerült-e a délután folyamán, de, ha igen, akkor ott is Lana Potter néven! :)

   Elnézést a ködösített válaszért! :)

   Törlés
 5. Szia!
  e-mail címem: suram@gmail.hu
  blogon, facen, google+-on, twitteren, youtube-on követlek: Mária Surányi, vagy Surányi Mária néven.Nem ismerem az illatot, de kipróbálnám.

  VálaszTörlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)