Szerzemények (BOMB, Lidl, Ebay, DM, Rossmann)


Örökkékékazég

3 megjegyzés:

  1. Rossmann-ban én is épp ma jártam (nem vagyok amúgy mindennapos vendég ott, sajnos utazgatni kell ezért is, mint kb. minden másért - a vidék átka... :/ ). Körömlakkokat szereztem be, imádom az Essence "The Gel" kollekcióját, úgyhogy ebből jött velem haza 2 (számomra) új árnyalat, egy világosbarnás/nude (36) és egy halvány pasztell kék (63).
    Azt megtudakolhatom, hogy az ecsetek mennyibe kerültek? (a szemöldökhöz használatos + a szemhéjtus ecset érdekelne):) Sajnos ami a szemöldökpúderemhez van "gyári" ecset (Essence Eyebrow Stylist Set), az csapnivaló, úgyhogy Avonos szemhéjtus ecsetet használok a szemöldökömhöz (mert viszonylag vékony, és csak ezzel tudok precízen dolgozni) - viszont ha árban is okés, szívesen kipróbálnám az Essence-es ecseteket is, és ha beválik, abból vásárolnék be. :)
    (Katalógusban mindig úgy kell levadászni az Avonos ecseteket, mert nem mindig kaphatóak, a múltkor is lecsúsztam róluk...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 500ft körül vannak az Essence ecsetek, és mérföldekkel jobbak, mint az Avonosak. :)

      Törlés
    2. Akkor ezek szerint nem csak árban veri az Avonos ecseteket... :) Mindenképpen teszek majd én is egy próbát, köszi! :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)