31 feladatos köröm kihívás #14 - virágos

A kihívás folytatódik, ezúttal egy több hónapos, ám annál jobban szeretett manikűrrel. Imádom a pöttyös dolgokat, legyen szó ruháról, kiegészítőről, tárgyakról, vagy akár körmökről. Emiatt történt, hogy bár a virág témát sokféleképpen meg lehet valósítani, és sokféleképpen csináltam is már, most egy pontozó segítségét kértem. A szokásos menta és kék mániámnak is eleget téve alkottam meg ezt a manikűrt, ami a nyár egyik legnagyobb kedvence lett.





A szokásos alappal, vagyis a Rimmel Nail Nurse 14 napos kúrával kezdtem a procedúrát, majd a gyűrűs és középső ujjaimra a Barry M 304 Mint Green-je került. Szeretem a színét ennek a lakknak, viszont sem a fedése, sem a tartóssága nem a kedvencem, így elég ritkán nyúlok érte sajnos. 3 rétegben már elfedte a körömvégeket, ellenben a kékkel (China Glaze 1010 Blue Sparrow), amiből sajnos 4 réteg sem volt elég. Napközben ez egyébként nem látszott, csak a vaku emelte ki ennyire.





A sok réteg miatt muszáj volt már a mintázás előtt is a gyorsszárító fedőlakk használata, ehhez most is az Astor Quick Dry fedőlakkja nyújtott segítséget. Ezután jöhettek a mentára a virágok, amiket az 5 kék pöttyel kezdtem, majd az Avon gél hatású Limoncello árnyalatával egészítettem ki. A pontozásban a kedvenc Ebay-es készletem volt segítségemre.

Imádom a színvilágát és a kialakítást is, ez egy olyan köröm kivételesen, amivel maximálisan elégedett vagyok. :)


Nektek hogy tetszik?


Örökkékékazég

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, szépségesek a választott színek és az összkép is.
    Bájos, mégsem gyermeteg.
    Van egy Aden kék lakkom, ami nagyon hasonlít erre a CG-re, és sajnos ő is négyréteges :(
    Amikor megpillantottam a manit, izgatottan olvastam a lakk leírását, bíztam benne, hogy a te kéked erőteljesebben fed, és hátha be tudom szerezni, de látom, hogy nincs meg a Szent Grál továbbra sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van most egy nagyon hasonló Avonos is, a piros párja erős fedésű. :) Ha beválik a kék is, visítok. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)