8+1 dolog, amit meglátva csak azt kérdezem: MIÉRT??


Örökkékékazég

13 megjegyzés:

  1. A szemöldök nagyon betalált, mmint mindenkinek van egy természetes szemöldökformája, miből gondolják, hogy ezt meg kell másítani?
    A leggings.... édes istenem... Az nem nadrág!!!!
    Anyukámtól megtanultam, hogy legyen szép a körömlakk a kezeden, ne pattogjon le! Soha!!! Amint lepattog, mosom is le!
    Amit még hozzátennék: a túlzott pirosító. Miért csinál vki magából bohócot??? És amit örökre betiltanék, azok a színes harisnyák. Máglyára azzal, aki ezt kitalálta...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a pirosító is ilyen. A színes harisnya 18-20 éves korig sztem okés, utána... hát igen. :D

      Törlés
  2. Lehet, hogy a gyári szaggatàs utàn már a gyári kosz is elérhetô a nadrágoknál. :D Egyet értek mindennel és ne aggódj ha leszólnak! Ha úgy érzed igazad van akkor az elég is. :)

    VálaszTörlés
  3. Én attól megyek falnak, ha a leggingS-et valaki S nélkül mondja, írja. (nem te)
    A bugyimutató leggingset jajj nagyon bírom, itt a jóganadrádrág a nagy divat, főleg xxl méret felett.

    A színes harisnyát én nagyon bírom, de akkor egyszínű ruhákkal kombinálva.

    Körömnél nekem egy kis pattogás/kopás belefér, mert tudom, hogy a munkám miatt milyen lesz 1 nap alatt. De a kis pattogás/kopás, tényleg kicsi legyen.
    Pesten a lábkörmökről lenne érdekes egy kandikamerás videót csinálni, mert katasztrófa. Főleg szandállal. Nagy koszos, gombás körmök + repedt sarok. blááá

    Mennyi ember koszos, te jó ég. Kívűl és/vagy felül csilivili, de belül, meg a cipője tök undi. Nadrág alja amikor szét van már kopva, és lóg belőle a cérna. De a sima kosz is probléma, és bizony létező probléma.

    A cigi tényleg undorító, még akkor is ha cigizek. Büdös is, káros is, nem is értem, magam sem.

    Szerintem semmi bántó nem volt a videóban. Sokat lehetne még hozzáírni, mint a melltartópánt, zokni-szandál, pöttyöset a kockással, télen váltócipő nélkül nagycsizmában dolgozni egész nap, és a többi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a helyesírásról is tervezek hamarosan írni... De fognak szeretni engem azért is. :D :D Mindig azt mondom erre, hogy nem baj, ha átveszünk idegen szavakat, de akkor már helyesen vegyük át.

      A színes harisnyát amúgy direkt nem vettem bele, mert van olyan összeállítás, amikor jól néz ki, de olyan is, amikor gyerekes. Pl egy fekete ruha, piros harisnya, jó lábakon tud tetszeni nekem is. De ha piros harisnya, kék rövidnadrág, sárga felső, zöld hajpánt... Érted. :D

      A lábakat ne is mondd, annyi össze-vissza repedt sarkat látok én is, hogy csak pislogok sokszor.

      A cigizés ellenére is nyugodt tudtál maradni, és felfogtad, hogy nem a cikizés a célom ezzel az egésszel. Mások miért nem? Egyszerűen csak undorító dolgokat látok úton-útfélen, és ennek szerettem volna hangot adni. Sokszor sokkal vonzóbbnak érzem magam ennyi kilósan is 1-1 40 kilós csajszinál, aki milliószor szebb lehetne, de mégsem az, mert retkes a ruhája, szétfolyt a szemsminkje, a fogán van a rúzsa, stb...

      Köszönöm a kommentedet itt is, meg mindenhol máshol is! :)

      Törlés
  4. Én 32 évesen is szeretem a színes harisnyákat. :) a hosszú, vèkony lábaimon jól mutatnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól függ, hogy mivel veszed fel. Tud nevetséges lenni jó lábakon is, de tény, hogy lehet jól kombinálni. :)

      Törlés
    2. Nekem a lábam a legszebb testrészem (nekem ez jutott, más nem :D) de valahogy nem tudok velük megbarátkozni, max akkor ha vki mono szetthez veszi fel. De pl a minap a munkahelyemen láttam egy világos zöldet, ami tuti biztos h SENKINEK nem áll jól. És sajnos még van pár ilyen árnyalat...

      Törlés
  5. Én 32 évesen is szeretem a színes (mintás) harisnyákat. A hosszú, vékony lábaimon jól mutatnak. :)

    VálaszTörlés
  6. Én azt nem értem, amikor olyan ember vesz fel magassarkút, aki nem bír benne járni és úgy megy benne, hogy minden lépésnél kis híján kitörik a sarka.

    VálaszTörlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)