10 legjobb férfi karakter sorozatokban (szerintem)


Múlt héten összegyűjtöttem a kedvenc nőkaraktereimet, és a statisztikák szerint tetszett nektek ez a vonal, szóval folytatásként mi más is jöhetne, mint a pasik? Természetesen, ahogy mindig, most is lényegtelen a sorrend, nem is tudnám ezeket a listákat sorba rendezni, hiszen teljesen eltérő dolgokról van szó bennük. A karaktereket sem tudnám egyébként sorba állítani, hiszen mindenkiben mást szeretek. Ha kíváncsiak vagytok tehát a sorrend nélküli kedvenceimre, tartsatok velem ezúttal is! :)

 
 

1. Kurt Hummel. Ha csak egyetlen részt látott valaki a Glee c. sorozatból, biztos vagyok benne, hogy ez a fiú megmaradt az emlékezetében. A karakteren túlmutat egyébként a rajongásom, hiszen a színész, Chris Colfer is óriási kedvencem, nem telik el úgy nap, hogy néhány videót ne nézzek meg róla, legyen szó énekes produkcióról, színházi részletről, vagy díjátadásról. No de vissza Kurt-höz: számomra a melegség megmutatásának egy olyan gyöngyszeme ez a karakter, aki ha több emberhez eljutna, biztosan sokkal többen elfogadnák a különböző szexuális irányultságú embereket. Érzékeny, mégis hihetetlenül erős lélek, remek barát és csodás művész. Hihetetlen, hogy milyen érzelmi átalakuláson/fejlődésen megy át a 6 évad során, és mindezt végig szimpatikusan, imádnivalóan csinálja. Ha össze kellene mosni a nők és férfiak listáját és csak úgy összeállítani egy 10-es listát, akkor is benne lenne, de ha jobban belegndolok, a TOP3-ban is ott a helye nálam. Ő a tipikus meleg-barát, amire sokan vágyunk. Én legalábbis mindenképpen. :D

 

2. Blaine Anderson. Megint Glee, megint meleg karakter, nem mellesleg Kurt szerelme. Csodás a kapcsolatuk is, számomra ők a tökéletes páros, szexualitásuktól függetlenül (vagy épp azért?). Darren Crisst egyébként mostanában elég gyakran emlegetem videókban és bejegyzésekben is, szintén hatalmas kedvencem és nélküle sem telik el nap (most is épp őt hallgatom). A karakter minden melegekkel kapcsolatos sztereotípiát meghazudtol, róla – a Kent baba-szerű hajat leszámítva – nem mondaná meg az ember első ránézésre, hogy meleg. Na jó, a ruhatára is árulkodó, de a viselkedése abszolút férfias. A humorát és az emberekkel való viszonyát is szeretem, illetve zenés sorozatnál muszáj belevonnom megint csak Darren tehetségét, ami nyilvánvalóan a karakter egyik fő jellemzője is. Elképesztően jól énekel és mozog, emellett szuper barát és még szuperebb társ.
 
 

 


3. Wade Kinsella. Lesz még Glee, de most jöjjön a Hart of Dixie legcsodásabb jellemfejlődése: Wade. Wilson Bethel számomra a sorozat előttig teljesen ismeretlen volt, de ezentúl biztosan figyelemmel fogom követni az ő pályáját is. Sok remek jellemfejlődést látni a sorozatokban, ezért is szeretem jobban ezeket, mint a sima egy részes filmeket. Ez a pasi mégis kiemelkedik mind közül, mert a felelőtlen, csalfa, szemtelen csaposból egy igazi, megbízható férj, apa és bár-tulajdonossá alakul át. Valahol szerintem minden lány álma, hogy egy igazi rosszfiút megszelídítsen és hozzá menjen. Ezt az átalakulást én pontosan így képzelem el, ahogy ő átélte. :)

 

4. Kevin Walker. Az utolsó meleg srác, ígérem. :) A Testvérek c. sorozattal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. A sztori szuper, de a karakterek valahogy nagyon végletesek: van, akit imádok és van, akinek sokszor a halálát, vagy legalábbis a kiírását kívántam végig (egy ilyennél be is jött :D ). Kevin az a férfikaraktere a sorozatnak, akit végig, feltétel nélkül szerettem, és minden rizikós helyzetben azért drukkoltam, hogy neki megfelelően alakuljanak a dolgok. Matthew Rhys neve és arca ismerős volt korábban is, több mellékszerepben is elcsíptem már őt és mindig szimpi volt, de ebben a karakterben teljesedett ki teljesen – számomra legalábbis. Kevin kicsit karót nyelt, tipikus ügyvéd, ráadásul ő még a másságát félénkebben felvállaló időszak szülötte, de ahogy alakul az élete, csodásan reagál minden nehézségre és nagyon tud örülni, ha annak van itt az ideje. Szerethető karakter, csodás testvér és remek férj és apa.

 

5. Burt Hummel. Glee-karakter ő is. Nem tehetek róla, az a sorozat jeleskedik szuper férfiakban. :) Burt Kurt apja, és igazi szuper-apa. Én mindig ilyen apára vágytam, terelget, elfogad, barátként, de apaként is viselkedik. Szuperül birkózik meg az elé táruló nehézségekkel, legyen az a fia szexualitása, a saját betegsége, vagy az egyedülálló szülőként házasodó, hirtelen összeolvadt családot irányító apáé. Fantasztikus pasi, igazi apakép lehet sokak számára szerintem. Mike O’Malley pedig remekül alakítja a karaktert, rá sem lehet panasz.

 

6. Chandler Bing. Matthew Perry karaktere a Jóbarátok c. sorozatban szerintem mindenki számára ismerős lehet. Mindig is ő volt a kedvencem a 6 bolond közül, szuper a humora, sokkal kevésbé idióta, mint Phoebe, vagy Joey, de mégis viccesebb, mint pl. Rachel. Persze a többiekkel sincs bajom, de egyértelműen Chandler-t szerettem mindig is leginkább. Aztán volt egy pont, amikor végleg belebolondultam a pasiba, hiszen amint összejött Monica-val, egy sokkal érettebb, komolyabb, felelősségteljesebb férfi vált belőle. Csodás barát, partner és férj, humoros, de tud komoly is lenni… Nagyon nagyon szeretem. :)

 

7. Will Schuester. Az utolsó Glee-szereplő, aki szintén példakép. Férjként, apaként, barátként és pedagógusként is. Matthew Morrison roppant tehetséges előadóművész, ami beépülve az igazán rendes fickó szerepébe még csodásabbá teszi az összképet. Nem is tudom, melyik szerepkörét emeljem ki, mert tényleg minden szituációban tökéletesen viselkedik, legyen szó a magánéletéről vagy a suliban végzett tevékenységéről. Csodapasi, igazán elfogadnám őt ide magam mellé. (Bocs, Cicc! :D Y )
 
 
 
 

 

8. dr. Harold Abbott. Everwood legjobb karaktere egy szuper humorral, szerethetően idegesítő jellemmel megáldott férj és apa, aki minden szerepében csodásat mutat. A sorozat elején nem éppen szerethető, mégis már akkor, az első néhány részben megfogott benne valami. A 4. évad végére remek baráttá alakul, ráadásul sok kényes helyzetben példásan viselkedik, legyen szó a betegeiről, a felesége betegségéről, a lánya fájdalmáról és kattanásairól, vagy a fia sikertelen karrierjéről. Voltak pillanatok, amikor a sorozatot nem szerettem és csak azért néztem, hogy legyen már vége. Ezeken a pillanatokon mindig ő segített át, tényleg szuper szórakoztató, de egyben sokszor megható férfi. A színész számomra eddig ismeretlen: Tom Amandes.

 

9. Marvin „Mouth” McFadden. One Tree Hill legcukibb pasija. Lee Norris nem egy férfiszépség, és a karaktere nem is a lányok álma, viszont olyan barát, amire/akire mindenki vágyik. Támogató, segítő, mindig jót akaró, mellette humoros, szórakoztató. Persze a főbb pasikat is szerettem a sorozatban, többeken is gondolkoztam, hogy rákerüljenek-e a listára, mégis Mouth a legjobb fazon az összes közül. :)

 

10. Luke Danes számomra igazi álompasi. Imádom az öltözködését, Scott Patterson arcát, de még a szinkronhangját is. :D A Szívek Szállodája legszimpatikusabb karaktere, mindenkit összevetve a kedvencem. Tipikus vidéki pasi, helyes értékrenddel, szuper humorral, odaadó viselkedéssel. Remélem, hogy a most készülő folytatásban Lorelai életének szerves részét képezi majd, mert mindig is szuper párosnak tartottam őket.

 
És nektek kik a kedvenc pasijaitok sorozatokban? :)

Örökkékékazég

9 megjegyzés:

  1. Amikor kislány voltam, David Hasselhoffba voltam szerelmes (igen, szerelmes) a Baywatchban nyújtott alakítása okán.
    Ma már jót mosolygok az akkori ízlésemen... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha. :D Én a Paula és Paulinás pasiba voltam belezúgva. Már a nevét sem tudom azóta. :D :D

      Törlés
  2. Jaj, hát nagyon szeretem a Glee sorozatot :) Anno végé néztem, de ahányszor oda kapcsolok a tv-ben mindig újra nézem :) Imádom a történetet, a karaktereket és persze a sok jó zenét :)
    Szívek Szállodája is nagy kedvenc sorozat, már várom a folytatást :) ;)
    Amiket most nagyon szeretek és a férfi szereplők is nagyon megkapóak, az a Vámpírnaplók, a The Originals, és az Odaát. De még sororlhatnám :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 2-szer néztem eddig végig és tegnap épp azon gondolkoztam, hogy jöhet a 3. kör. :D Tévében viszont nem tudom nézni, mert a szinkron kiakaszt. :D
      Én a természetfeletti, vámpíros és egyéb olyan dolgokat nem szeretem, amit nem nézhetek végig az utcán élesben. Nem tudom beleélni magam, ezáltal nem köt le semmi ilyesmi. :)

      Törlés
    2. A szinkron nekem sem jön be, de elviselem annyira jó kis történet :) Jaj én a vámpírosokba is nagyon bele tudom magam élni. Engem vonz ez a misztikus világ :-)

      Törlés
    3. Az első évadot én is elviselem, de szegény Blaine annyira debil hangot kapott, hogy a második évadtól nem vagyok hajlandó magyarul nézni. :D

      Törlés
    4. Na Blaine hangján én is meglepődtem. Felszaladt a szemöldököm a homlokomra mikor meghallottam :D

      Törlés
    5. Főleg, hogy emellett Darrennek olyan csodás hangszíne van, hogy még a beszédét is imádom hallgatni. Meg amúgy is, miért kell egy ilyen szexi pasinak olyan hangot adni, mintha kb 5 éves lenne? :D Na mindegy...

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)