Instanéző #2

 
Több, mint egy hónap telt el az előző Instás bejegyzés óta, így jöhet is a márciusi kép-adag. :) Eredetileg mindig a következő hónap legelejére tervezem ezeket a posztokat, de egy betegség közbeszólt, emiatt nem sikerült időben elkészülnöm vele. Azért remélem, szeretni fogjátok a márciusi képeimet, amiket egyébként közvetlenül is elérhettek IDE kattintva, az Instagram fiókomban. :) A képek elég vegyesek ezúttal is, de a kedvenc témáim természetesen megmutatkoztak márciusban is. :D




Sütöttem többféle sütit, kalácsot és csirkét, ettem meglepi-reggeli rántott húsos zsemlét, a legjellemzőbb mégis a gyümi-áradat, ami mostanában nagyon elkapott. Végre kapható finom eper, és nem is drága a Tescoban, így elég sokat ettem a hónapban. :) 



 


 A beauty vonal kicsit visszább szorult a szokásoshoz képest, ezúttal ezeket a képeket készítettem.




A tavasz beköszöntével nem csak a szenvedésem kezdődik el, amit a meleg miatt érzek, hanem a virág-fotózás iránti szenvedélyem is. Van, amit kaptam, van, amit Pécsen kaptam le és van, amit a vácrátóti arborétumban. Sőt, az aranyesőt Vác utcáin sétálva találtam, szóval sok helyen készültek a virágos képek. :)




Készült nail art is a hónapban, de javarészt az El Corazón lakkok szépségében gyönyörködtem. Fantasztikusak ezek a lakkok! :)





Szelfik is készültek, mostanában szeretem a napi sminkeimet megörökíteni és a jobban sikerült képeket fel is töltöm. :)





A random képek között szerepelt társasozás, Bereczki Zoli koncert, csokinyuszi és Spotify screenshot is. Tartalmas hónap volt, élveztem a képeket és visszanézve tök sok szép dolgot láttam/szép helyen jártam. :)




Melyik a kedvenc képtek a bejegyzésből? :)

Örökkékékazég

5 megjegyzés:

  1. Ahol a Cicc-el mosolyogtok, olyan cukik vagytok együtt 😊

    VálaszTörlés
  2. Klassz képek. :) Amúgy a türkiz sminked inspirálta a holnap esti sminkemet, csak én egy egész sötét kéket fogok használni.^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De szuper! :) Ha van kedved, küldj majd róla képet, kíváncsi leszek! :)

      Törlés
    2. Hát ha majd kivételesen nem fél órám lesz sminkelni, és lesz időm fotózni, akkor a blogra is majd felkerül, természetesen megjelöllek, mint inspirációs forrás, az úgy igazságos. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)