500 feliratkozós nyereményjáték :)


A teendők és a nyeremények is a videóban láthatók! :) A határidő kimaradt a felvételből, április 18-a éjfélig jelentkezhettek! :) Sok sikert!

Örökkékékazég

12 megjegyzés:

  1. Szia Betti!
    Elsőként szeretnék Neked gratulálni az 500 főhöz ;)
    Kérdés: egyszer egy cikket olvastam arról mennyire "költséges" a bloggerkedés... TE is ezt tapasztalod? Lehet elkerülte a figyelmemet, de nem tudom hogy van e háziállatként cicusod otthon. Azt láttam már többször h miaaauuu-s hang effektet használtál, meg kis logó ;) Sorry, ha ezeket már többször is kérezték Tőled! veronikagrof@gmail.com a mail címem és én az 1-es csomira voksolnék. Köszönöm a lehetőséget és további sok sikert, gyors duplázást kívánok!!

    VálaszTörlés
  2. Szia Betti! :)
    Mivel mind írásban a blogon, mind pedig Youtube-on elég aktív vagy, az lenne a kérdésem melyik formában szeretsz jobban blogolni?
    Köszönjük a nyereményjátékot! Én a Baleás csomagért játszanék. :) email:annaalexandrahorvath@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Szia! : )
    Az én kérdésem az lenne, hogy hogyan viszonyul a párod a blogger karrieredhez? :)
    E-mail: kirablogja@gmail.com, a Baleás csomagot szívesen elfogadnám.

    Gratulálok az 500 feliratkozóhoz. : )

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nekem nagyon tetszett ez a videó.
    A hírleveleidet rendszeresen olvasom és sokat segít,ha valamilyen új márkát szeretnék kipróbálni.
    Az én kérdésem az lenne,hogy mikor a blog elindításán gondolkodtál a családod támogatta e az ötleted és ők szoktak e tanácsot kérni tőled új szépségápolási termékek beszerzésénél?
    Én is a Baleás csomagnak örülnék nagyon.
    E-mail:katalin.szell@freemail.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a jelentkezést. :) Örülök, hogy tudok segíteni 1-2 dologban. :)

      Törlés
  5. Kedves Betti! Én is sok szeretettel gratulálok! Nagyon megérdemled, mert a személyiséged, igényességed és tájékozottságod abszolút átjön ezekből a szuper kis videókból, mindig nagyon várom a következőt! Azt is tudd, hogy egy nem annyira csajszis, kozmetikum antitalentumnak, mint én:), is úgymond felnyitottad a szemem...tegnap boldogan válogattam az arclemosók és micellás vizek közt...bár utóbbit nem pontosan tudom, mire használják :))
    Kérdésem a következő: Mindigis érdekelt a szépségápolás (így születtél😊), vagy volt vmi meghatározó élmény (szerelem, anyu szép sminkjei pl.) , ami miatt ennyire elkezdtél ilyen kis csini, nőies, lelkes köröm és arcművész :) lenni?
    A körömlakkos szettnek örülnék. Puszil,
    demjenb@gmail.com alias bombori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Izgi kérdés. :) A micellás vizet sminkeltávolításra és sima arctisztításra is lehet használni, legcélszerűbb vattakoronggal használni. Én a szemfestékemet mással mosom, de az arcomról mindig ezzel szedem le a sminket. :) Asszem kéne lassan egy frissített arcápolásos videó... :D

      Törlés
  6. Kedves Betti!
    Milyen tipped van mindig kipirosodó viszkető hol zsíros arcbőr, hol szárazra? Sok terméke kipróbáltam nem sok sikerrel.
    A Baleas termékcsomagért játszanék. Emailem: liz7@freemail.hu
    üdv.: Renáta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne voltál a listában, bocsi, hogy csak most válaszolok. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)