Blog karácsony 2015

Idén vettem először részt blogos karácsonyi ajándékozáson, és persze nem is én lennék, ha nem jelentkeztem volna két ilyen jellegű kezdeményezésre is. Rami Mikulás gift swap-jéről már olvashattatok, sajnos ott nem voltam maradéktalanul elégedett a kapott csomagommal. Ezt a témát ezzel most szeretném le is zárni, utoljára belinkelem ide, de mivel sem Raminak sem Nórinak nem szeretnék több kellemetlenséget emiatt, többször nem fogok utalni a dologra. A karácsonyi ajándékomat sokkal jobban vártam emiatt, bíztam benne, hogy valamivel nagyobb gonddal összeállított csomagot kapok ezúttal. Ha kíváncsiak vagytok, hogy így lett-e, olvassatok tovább! ;)


Ezúttal Bettytől kaptam ajándékot, aki ráadásul már a megkeresésemkor meglepett valamivel: konkrétan a Liebster díjjal. Mikor ideért a csomag, egyből feltűnt a súlya, elég nehéznek tűnt. Kibontáskor a fenti képen látható dolgok fogadtak, amiknek nagyon örültem. A barna tégely kakaóvajas hajpakolást rejt, amivel többször is szemeztem már a boltok polcain, aztán valamiért sosem vettem meg. Most végre kipróbálhatom, egy élmény lesz váltogatni a Kallos Lattéval. Félő, hogy minden hajmosás után édességzabálás fog következni... :D Szerencse, hogy csak hetente mosok hajat. A másik termék egy kézkrém, a Ziaja kecsketejes családjából. Ezzel a termékcsaláddal is régóta szemezek, a kezeimre pedig bőven ráfér egy kis extra hidratálás, szóval ez is telitalálat.

A neszi nagyon csini, imádom a színét és a masnit is rajta. A képeslap is nagyon tetszik, először csak kívülről nézegettem. És akkor itt én azt hittem, hogy vége van. Konstatáltam magamban, hogy szuper kis csomag ez, abszolút elégedett voltam. Aztán ahogy odébb tettem a kis kupacot, éreztem, hogy van valami a nesziben. Belenéztem és alig hittem a szememnek, ugyanis tele volt az egész!! :D 




Két körömlakkot, egy szemhéjpúdert és rengeteg termékmintát rejtett a neszi, amitől konkrétan majd' elájultam! :D A fekete Miss Sporty homoklakk már megvan, úgyhogy valószínűleg ő nyereményjátékban fogja végezni, a mustársárga Colorama és a szemhéjpúder viszont telitalálat. A Miss Sporty szemhéjpúdere remek satírozószín, pici bordós beütése ráadásul nagyon ünnepi tekintetet biztosít. A mustárszínű lakkot pedig régóta kerestem már, Betty pedig tudta ezt. :) Imádom a figyelmességét! :)

A minták fele Ziaja, a többi pedig ázsiai szépség, szerintem ez sem véletlen. Leginkább a kivis maszkra vagyok kíváncsi, de a pórustisztító is nagyon fincsinek tűnik. :) Elképesztő ez a mennyiség, tényleg hosszú percekig csak "úristeneztem", mikor megláttam, mennyi mindent kaptam. :)


A képeslap is nagyon cuki szöveget rejtett, imádtam olvasni (többször is megtettem). :) Nem lehetek elég hálás ezért a kis NAGY csomagért, nagyon-nagyon köszönöm, Betty! :) <3



Én Reginek küldtem csomagot, ezt és a többiek ajándékait itt nézhetitek meg:
 


Örökkékékazég

4 megjegyzés:

  1. De klassz csomagot kaptál Te is! :)

    VálaszTörlés
  2. Az a masnis neszi *.* Na és a körömlakkok :D Imádom a csomagod :D Köszönöm, hogy részt vettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a masnis neszi imádni való. A körömlakkok meg tökéletesen nekem lettek kitalálva. :D

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)