AVON ultra colour lip tint pen TESZT



A mai bejegyzés főszereplője egy ajaktinta lesz. Nagyon szeretem az Avon termékeit, és más márkák ajaktintáit is, úgyhogy nagyon lelkesen rendeltem meg az egy hónappal ezelőtti katalógusból. :) Ha kíváncsiak vagytok, mi a véleményem a termékről, illetve a választott árnyalatról, tartsatok velem!



A csomagolás a szokásos Avonos fekete műanyag, ami a dekorkozmetikumaik 80%-át borítja. A kupak jól záródik, a felirat pedig picit barázdált, így nem a könnyen lekopó fajtából van szerencsére. Persze apróság és abszolút nem az lényeg, hogy a csomagoláson lévő felirat rendben legyen, de számomra dühítő, amikor valami 2-3 használat után már ütött-kopottnak tűnik. A fekete külső ellenére remekül látszik a benne rejlő termék színe, ugyanis a filc alsó része a választott színben pompázik. Mivel ezek a filces megoldások elég rövid élettartamúak szoktak lenni általában, mindenképp ajánlatos fejjel lefelé tárolni, így különösen praktikus a végén lévő szín.




A termék hegye viszonylag vastag, kialakításában és anyagában is a S-he körömlakkjavító tolláéhoz hasonlít. Viszonylag könnyű bánni ezzel a kialakítással, remekül illeszkedik az ajkakra. A benne rejlő termékről sajnos már sokkal kevésbé jó a véleményem, mint a csomagolásról.

Én a narancsos, Flamingo névre hallgató árnyalatot választottam. Nagyon szeretem ezt a színt, ráadásul rengeteg pinkes és pirosas ajakkencém lett az utóbbi időben, úgyhogy erre még azt is lehet mondani, hogy szükségem volt. (Remélem, érzitek az öniróniát… :D )




Nem tudom, hogy a többi árnyalat pigmentáltabb-e, de ez gyakorlatilag nem látszik az ajkaimon. Elég sötét a szám natúran is, lehet, hogy egy Hófehérke-típusnak élénkebb lenne. Nem tudom. De mivel a kézfejemen is alig észrevehető a színe, nem hiszem, hogy túl élénk lenne bárkin is. Nem túlzok, ha azt írom, hogy egy mezei ajakápoló is többet ér, annak legalább fénye van, ez pedig tinta lévén még azt a kellemes réteget sem hagyja az ajkakon, amit egy hidratáló ajaktermék.

Kipróbáltam úgy is, hogy teljesen lekorrektoroztam a számat, így lett egy kis színe, de nem érzem, hogy megérne ennyi vesződséget, ráadásul nem is szép, ahogy a korrektor által szárazzá vált ajkam ráncaiba beletelepszik. A tartóssága önmagában fogalmam sincs, milyen (hiszen nem látszik), korrektor-alappal azonban ez sem dicséretes, az első ivásnál lekopik (és marad helyette a szuperszexi láthatatlan, korrektoros száj… brr…)




Ami pozitívat viszont el tudok mondani róla, az az illata, ami egészen természetes, barackos, kifejezetten kellemes. Valószínűleg attól fog kiszáradni egyszer, hogy folyton szagolgatom, ha már másra nem igazán használható.

Kifejezetten kíváncsi vagyok a többi árnyalatra, szívesen kipróbálnék még egy nagyon sötétet, hátha az pigmentáltabb, de nem tudom, elköltsek-e én erre újabb majdnem kétezer forintot. Ha lesz valami jó akció, lehet, hogy kipróbálom és akkor mindenképp kiegészítem a tesztet az új tapasztalatokkal, de egyelőre ez nagyon nem az a termék, amire vágytam.


Csomagolás:
Kinézet:

Illat:

Állag: 0
Pigmentáltság: 0
Tartósság: 0
Könnyű kezelhetőség: 0
Színválaszték: 0
Ár: 0
Beszerezhetőség:

ÖSSZ.: 4/10


Ti próbáltátok esetleg más árnyalatát ennek a terméknek? Hogyan vált be nektek? Szerintetek megéri próbálkoznom még vele?

Örökkékékazég

5 megjegyzés:

  1. Én a fressia árnyalatot használom, tesztet is írtam róla, és nekem bevált. A színe nagyon szép, tartós, és nekem különösen tetszik az, hogy megszárad az ajkaimon, tehát nincs meg az a ragacsos rúzs érzet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem minden rúzs ragacsos ám, sőt... ;) Én nagyon szeretem a krémes rúzs-érzetet, de abszolút nem zavarna, hogy nincs meg, ha mellette lenne színe. :) Na majd figyelem az akciókat. :)

      Törlés
  2. http://heavenlyminutes.hu/ruzsfilc-termekteszt/

    itt a link, ha van kedved olvass bele :)

    VálaszTörlés
  3. Szia. En a raspberry arnyalatot probaltam es en is nagyon elegedett vagyok vele. Alapjaraton nem szeretem a pirosas szineket az ajkamon, de ez nagyon tetszett. Szerintem csak rossz szint fogtal ki vagy hibas volt a termek. Sajnalom, hogy csalodnod kellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, ezt frissítem majd, a Raspberry és a Strawberry árnyalat nálam is nagy kedvenc. 😊

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)