31 feladatos köröm kihívás #0 - feladatok

Hónapok óta nézegetem ezt a kihívást, de sosem éreztem elsöprő késztetést arra, hogy elkezdjem. Többnyire az volt a problémám, hogy nekem a nyár egyenlő a kék és zöld árnyalataival köröm téren, ennek a kihívásnak az első feladata viszont piros színű mancsokat kíván. Szóval mindig továbbléptem a lementett feladatsoron, amikor találkoztam vele az ötletelgetős mappámban. Most viszont, hogy kezd őszies lenni az idő, ráadásul nemrég gazdagodott a gyűjteményem egy gyönyörűséges piros árnyalattal, úgy éreztem, itt az idő. Szóval megszerkesztettem a képet a feladatsorral és le is mostam gyorsan az aktuális lakkot a kezemről... 



A kihívás egyébként eredetileg 31 napos, de mivel én nagyjából hetente festem a körmeimet és nem szeretném tönkretenni őket a mindennapos lemosással, mindenképpen szerettem volna változtatni az időtartamon. Ami miatt pedig nem hetekre osztottam be, az az, hogy 31 hét alatt bizony jönni fog még manikűrvadász, házassági évforduló, Télapó, karácsony, szilveszter, megismerkedési évforduló, de lehet, hogy még húsvét is. Mivel ezekre az alkalmakra mindenképp szeretnék témába vágó manikűrökkel készülni, nem lesz minden héten ilyen bejegyzés. Ahhoz próbálom magam tartani, hogy amikor nincs speckó alkalom, akkor eszerint festegessek, meglátjuk, mi lesz belőle. :)


A feladatsort angol nyelvből fordítottam, a képet viszont én szerkesztettem. Ha valaki szeretné, nyugodtan vigye a képet és az ötletet is, nem harapok érte! :) Annak viszont kifejezetten örülnék, ha jelezné nekem az, aki belevág, akár inspirálódhatunk is egymás megoldásaiból. :)

Remélem, velem tartotok majd erre a 31 alkalomra, és tovább is! :)

Örökkékékazég

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi, bár bevallom: nem engem illet az érdem, a táblázat már évek óta élt a blogvilágban, mind külföldön, mind itthon, csak én most éreztem elérkezettnek az időt. :)

      Törlés
  2. Szia. Nagyon jó ötlet.: ) Kicsit írnál róla bővebben nekem? Például: sorban kell haladni? vagy teljesen mindegy? géllakkal is működik a kihívás? (vagy az már más tészta:D ) Tetszik a blogod, sok szuper bejegyzés!! : )

    Üdv: Kira Blogja - nézz be hozzám. : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én sorban haladok mindenképp a feltöltésekkel legalábbis. Mivel 2 héttel előre dolgozom a bloghoz képest (ebben a kihívásban legalábbis :D ), ezért nekem be-becsúszik közéjük más is, így kalandozhat a fantáziám, nem kötelező eszerint haladnom. Egyébként az, hogy milyen lakkal csinálod, szerintem teljesen mindegy, elkészíthető géllakkból is. :) Ha van kedved, vágj bele nyugodtan szerintem, jó móka és szerintem tök jó fejlődési naplóként is szolgál (remélem...). :)

      Be is nézek mindjárt. :)

      Törlés
  3. Köszi a válaszod. : ) Lehet bele fogok vágni, hiszen úgyis 2-3 hetente géllakkozok...:D Mindenképpen írok és feltüntetem a blogod, neved, képed, stb, ha belekezdek. Neked meg sok sikert hozzá. : ) Most nézem a körömkihívásod manikűrjeit. Nagyon tetszik a citromsárga. *.* További jó blogolást. : )

    VálaszTörlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)