Júliusi szerzemények 1. rész

Legújabb videómban néhány júliusi szerzeményt mutatok meg nektek. Bár akkor, amikor felvettem ezt a videót, még nem érkezett meg 1-2 webshopos rendelésem, mindenképp szerettem volna még a nyaralás előtt elkészíteni, mert a nyaralós szerzeményeket majd külön bejegyzés vagy videó formájában szeretném megmutatni nektek. Idő közben megérkeztek a csomagjaim is, az egyikről már láthattatok képet Instagramon és a Facebookon is. Megpróbálom még a nyaralás előtt feltenni arról is a videót, remélem, lesz időm és energiám rá.

Addig is jó szórakozást kívánok nektek ehhez a főként drogériás zsákmányoláshoz. Ha van valamilyen tapasztalatotok valamelyik számomra új termékkel kapcsolatban, vagy bármi kérdésetek, kérésetek, esetleg videó vagy bejegyzés-ötletetek, írjatok bátran! :)

Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)