2015. márciusi Pixibox



Végre-végre elértünk márciusig és megkaptam a 3. Pixiboxomat, ráadásul most a szokásos idegbaj nélkül, ugyanis karácsonyra előfizetést (is) kaptam, úgyhogy míg mások majd’ megőrültek a lefagyó számítógépek előtt, én konkrétan átaludtam a rendelési időszakot. :) Ha kíváncsiak vagytok a márciusi dobozka csodás tartalmára, olvassatok lejjebb!



A Pixi most kivételesen borítékban érkezett, mivel az előfizetői ajándék nem fért volna bele a megszokott barna dobozba. Ez az ajándék mindenkinek járt, aki előfizetett erre az évre (vagyis 4 db Pixiboxra). Egy Toni&Guy hajlakkal lehettünk gazdagabbak, mely természetes tartást és dús hajat ígér. Dús hajam van, köszönöm, a tartására és a keményedésére kíváncsi leszek – remélem, nem fogja összeragasztani és megkeményíteni a hajam, ahogy az átlag hajlakkok. Már írtam korábban ITT, hogy nem igen használok ilyen terméket, úgyhogy ezzel a 2-vel szerintem én már életem végéig elleszek. Különleges alkalmakkor biztosan jól fog jönni, úgyhogy alapvetően örülök ennek az ajándéknak. :)
 

Teljes kiszerelésben érkezett egy 3 db-os (egyenként 20 ml-s) fürdőolaj szett a Kneipp márkától. Bevallom, még sosem hallottam róluk, de a csomagolásban lévő ígéretek és az összetevő lista alapján nem lehet rossz dolog a cuki kis üvegcsékben. Az illata mindhárom olajnak mesés. Vicces, mert épp a héten eszméltem rá, hogy semmilyen luxus fürdőcuccom nem maradt itthon (golyó, só, olaj…), úgyhogy épp gondolkoztam, hogy mit vásároljak, esetleg készítsek-e fürdőbombákat itthon. Szóval nagyon jól jött ez a termék, mert megóvott az ésszerűtlen költekezéstől, ami mindig elkap, ha fürdőgolyókat látok. :)


A következő – szintén teljes kiszerelésű termék egy Model’s Own körömlakk (14 ml). Ez az első lakkom ettől a márkától, így külön örültem, hogy nekem ő jutott és nem a BarryM (nem mintha azzal gondom lenne, csak azt már ismerem). Sterling Silver az árnyalat neve, ami egy nagyon csillogós, nagyon fényes, igazi, erőteljes ezüst színt takar. Nem kifejezetten az én színem, de mivel az ezüst bármihez passzol, a gyűrűsujjamon nagyon jó helye lesz, bármilyen lakk mellett.


Hatalmas rúzsceruza mániámnak kedvezve egy BeYu szépség is lapult a dobozomban, 20-as flirty red árnyalatban. Sokkal kevésbé intenzíven piros, mint amilyennek gondolná az ember ilyen névvel, de pont ez tetszik benne nagyon, hogy remek színt ad, mégsem hivalkodó. Nem sok jót olvastam róla, de őszintén remélem, hogy nekem be fog válni és hamarosan olyan kedvenccé növi majd ki magát, mint a többi szerelmetes rúzsceruzám.

A Revlon Professional színező pakolása festett szőke hajra szintén mintha csak nekem lett volna kiválasztva. Írtam már róla ITT, hogy keresgéltem/keresgélek hamvasító termékeket, mert elég sárgásnak érzem mostanában a hajamat. A Balea pakolása ugyan bevált, de az azt követő első hajmosás után már elkezdett visszasárgulni a hajam, így nincs hosszú távú hatása. Remélem, ez jobban beválik majd és megtartja a hajam az így kapott színt. Ezt egyébként elég merész vállalkozás volt betenni a dobozba, mert tudtommal szőke hajúaknak valót küldtek mindenkinek. Elvileg lehet más színre is használni, de nem vagyok biztos benne, hogy vörösként vagy feketeként el merném használni… A termék 24 ml-s, kereskedelmi méretben érkezett, teszt biztosan lesz róla.


Az Eucerin a legutóbbi dobozban is képviseltette magát egy kézkrémmel, ami azóta is az egyik kedvencem, tökéletes és állandó darabja a táskámnak. Most egy 7 ml-s UVA védelmet nyújtó és pigment foltokat halványító arckrém mintát kaptunk tőlük, ami úgy gondolom, egy hétre lesz elég. Ma reggel már ezt használtam és finom puha lett az arcom egy része tőle. A durvábban száraz résszel (sajnos a homlokom már konkrétan hámlik a fűtéstől…) nem bánt el így egy használat során, de ha a napi használat mellett fogok érezni javulást, nagyon elgondolkodom majd a teljes kiszerelés megvásárlásán. Az illata egyébként nagyon hasonló a kézkréméhez, teljesen natúr, kellemes krémillat.


Az elmaradhatatlan parfümmintának most nagyon örültem, mert hónapok óta meg szeretném szaglászni ezt az illatot (Paco Rabbane Lady Million Eau My Gold). Annyit áradozott róla Szandra (The Very Style Blog) a videóiban, hogy amint megláttam a dobozban, ezt kaptam ki először és már fújkáltam is a csuklómra. Nem csalódtam, finom illat, bár nekem talán kicsit túl testes… Minden esetre már értem a rajongást. :)



Hát ennyi minden lapult a kis dobozban. Talán kicsit kevesebb, mint megszoktuk, de nekem annyira találó benne minden (a fürdő cucc, a rúzscerka, az Eucerin, a hajpakolás és az illat is), hogy egyáltalán nincsen hiányérzetem. Legközelebb BAG fog majd jönni, ami a drogériás kiadás. Én ezt is nagyon szeretem, úgy gondolom, a férjem is rávehető lesz arra, hogy az előfizetés mellett még ezeket megvásároljuk, úgyhogy nagyon várom azt is.


A Pixibox szolgáltatásról ITT olvashattok bővebben.


Nektek hogy tetszett ez a doboz? Megrendeltétek ti is esetleg?

Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. Szia! :) Meglepiii nálam ^^
    http://mylifeandtip.blogspot.hu/2015/03/dij.html

    Ölel, Ivett

    VálaszTörlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)