GR GALAXY 27 teszt

Pár hete megmutattam, milyen lakkokat vásároltam a Nailland árleszállításos időszakában, most pedig bemutatom az elsőként tesztelt lakkot, ami nem más, mint a Golden Rose GALAXY kollekciójának 27-es számmal jelzett fedőlakkja. Ez volt az egyik első darab, ami a kosaramba került a vásárláskor, mert a 3 alapszín (fekete, fehér, piros) szerintem fantasztikusan mutat együtt. Az is meggyőző volt, hogy nagyobb darabokat (is) tartalmaz a termék, ezáltal inkább pöttyös, mint csillámos hatást kelt.

A lakk kiválasztása utáni percben azonnal problémával szembesültem, ugyanis nehéz volt megtalálni hozzá a tökéletes alapszínt. Önmagában ez a lakk kevés, muszáj valamit alákenni, de mit? Túl sok színt nem szerettem volna egyszerre használni, a piros-fekete-fehér hármas (amikhez élből nyúlnék ilyen helyzetben) kilőve, mert éppen ezeket a színeket tartalmazza ez a szépség... Maradt a nude megoldás, abból is egy picivel sötétebb az átlagnál, hogy a fehér pöttyök is szépen látszódjanak. Nagy kedvenceim az Avon nailwear pro+ hosszantartó lakkjai, szépek, könnyen kezelhetőek, jól fednek és tartósak. A naked truth árnyalatra esett a választásom, ami egy csodás, picit lilába hajló, nagyon halvány barnás-szürkés szín.

Alapként természetesen ezúttal is a Rimmel nail nurse-ét kentem a körmeimre 2 rétegben, majd következett 2 az alapszínemből. Végül egy réteget kentem fedőlakként a GR-ból. Fantasztikus kavalkád keletkezett a kezemen hirtelen. A lakk egyszerre tartalmaz piros és fekete nagy nyolcszögeket, piros csíkokat, apró fehér pöttyöket és csíkokat, rózsaszín közepes méretű pöttyöket (ez nem is látszott az üvegben) és nagy, nonfiguratív holografikus darabkákat. Rengeteg cuccot felvesz az egyébként vékony ecset, ezáltal bőven elég 1 réteget használni belőle.

A 3 termék így együtt 5 napot bírt ki pattogás nélkül, majd a 6. napon picit megindult a hüvelykujjaimon. És itt jött a feketeleves, ami miatt mindig félve fogok hozzányúlni ehhez az egyébként fantasztikus, gyönyörű lakkhoz. Ez pedig a lemosás. Én boldogan elvagyok a sokak szerint borzalmas homoklakkok lemosásával, max. kétszer annyi időt vesz igénybe, mint egy sima lakk eltávolítása. Eddig a csillámos lakkok sem okoztak gondot, picit nagyobb idő és energia befektetésével szépen eltávolíthatók voltak. Tényleg. De ez... 4 réteg volt alatta, ami szépen lejött a szokásos módon, de az összes nagyobb darabka ottmaradt. Még alóla is kijött a sok réteg, de ezek a kis sátánfajzatok úgy odakapaszkodtak, hogy 1-2 nagyobb darabot csak kapargatással tudtam eltávolítani. Ez nyilván nem jó se annak a körmömnek, amiről kaparom, se annak, amivel kaparom, se az idegrendszeremnek... Végül egy teljes Dawson és a haverok rész alatt (45 perc), körmönként egy vattával és 1/3 flakon körömlakklemosóval sikerült végeznem. Ezt a procedúrát soha többet nem szeretném átélni. Mivel egyébként csodaszép és jól teljesítő termékről van szó, nem hagyom annyiban és addig fogok kísérletezni praktikákkal és lemosókkal, amíg meg nem találom a megoldást a problémámra. Ígérem, amint találok jól működő ötletet, megírom majd nektek. :) Addig is gyönyörködjetek a csíkok, pöttyök, csillámok és matt drabkák, vörös, fekete, fehér és nude árnyalatok csodás összhangjában! :)









Csomagolás minősége:
Csomagolás kinézete:
Száradási idő:
Állag:
Ecset:
Finish:
Tartósság:
Választék:
Ár:
Beszerezhetőség: 0



Össz.: 9/10 lenne, de muszáj levonnom még egyet a lemosási nehézségek miatt. 8/10


Örökkékékazég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)