Manikűrvadász 33. forduló

Ha jól emlékszem, nagyjából 2 éve csatlakoztam a Manikűrvadász csapatához. Ez alatt az idő alatt a dologgal kapcsolatban elenyésző negatívum ért, viszont rengeteg pozitív visszajelzést zsebeltem be. Imádom csinálni a manikűröket, böngészgetni az ismeretlen blogokat, vagy épp izgatottan emlékezni, mit is akartam már nagyon rég lekoppintani az ismerős bloggerináktól. A két év alatt most először fordult meg a fejemben, hogy ne jelentkezzek. A héten költözünk, ráadásul mostanában a körmös kreativitásom a béka segge alatt van. Sosincs pucéran a körmöm, de a minta ritka, inkább csak simán felkenek 1-1 különlegesebb lakkot, aztán csókolom. Szóval mérlegeltem, főként az időhiány miatt, de végül nem bírtam ki és most is jelentkeztem a vadászatra. :D A következő forduló, illetve főleg a téli körök még elég bizonytalanok, de most így a költözködés, pakolás, dobozolás napirendi pontjai közé be tudtam suvasztani egy hosszabb mintázást. Lássuk is, mit alkottam! :)




A vadászterületem ezúttal Lara lett, az Admirandus blog szerzője. Rengeteg szép manit láttam már tőle, most is kicsit bőség zavara érzésem volt, ahogy nézelődtem nála. Végül egy viszonylag egyszerű, ám a mostani, barna bőrömmel tök jól harmonizáló színvilágú, márványos maira esett a választásom.


ITT megnézhetitek Lara bejegyzését.


A színtelen alaplakkot követően a Rimmel fehér lakkjával folytattam az előkészületeket, mert a választott rózsaszínem nagyon sok rétegben nyújt csak teljes fedést. A szín nem más, mint a China Glaze Pack Lightly árnyalata. Ez 2 rétegben került a fehér alapra. Ezután Larával ellentétben, én ecsettel kezdtem kialakítani a márványmintát. Vagy valami olyasmit. :D




Ebay-es díszítő szett fekete lakkjával csíkoztam és pöttyöztem, majd körömlakba mártott ecsettel kicsit elmostam. Erre került újabb réteg a rózsaszín CG-ből, majd ugyanezt megismételtem a fehér lakkal is (szintén Ebay). A végső China Glaze réteget a képen is látható Astor fedőlakkal bírtam gyors száradásra. Kevésbé lett márványos, mint az eredeti, de szerintem így is szép.





A többiek munkáit itt nézhetitek meg:






Örökkékékazég

9 megjegyzés:

  1. Hu nagyon szép lett, olyan kis finom és elegáns az összhatása!

    VálaszTörlés
  2. Na, ilyen technikával se próbáltam még márvány hatás elérni, de jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cutepolish Sandy-től loptam az ötletet. Vagy hát a franc tudja követni mostanában, h épp melyik csaj csinálja a videókat, minden esetre ezen a csatornán volt ez a lemosóval elmosós technika. :)

      Törlés
  3. Ó de szép lett, remélem szeret(t)ed hordani. Köszönöm hogy választottál tőlem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap mostam csak le, 10 nap után. :) Szerettem, bár a tiéd jobban tetszett, ha valamikor lesz ingerenciám körömágybőrt takarítgatni, akkor ki fogom próbálni a te módszereddel is. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)