31 feladatos körömkihívás #15 - nyomdázott

A kihívás döcögősen, de halad szépen lassan. Ezúttal nyomdázott manikűrt kellett készítenem, amit bár szeretek, de nem érzem elég egyedinek, így nem gyakran készítek. Ettől függetlenül ezt a manit kifejezetten szerettem viselni, és büszkén mutogattam a baglyomat a férjemnek és Instán is. :) Lássuk is! :)





A hamarosan videóban is látható heti körömápolási rutinom után az Essence egyik körömerősítő alaplakkját használtam. Nem írok nevet, mert már kivonták a forgalomból, így teljesen felesleges lenne. Miután az alapréteg teljesen keményre szilárdult, a gyűrűs- és a hüvelykujjamra a China Glaze 1333 Getting to gnaw you nevű lakkját kentem fel 2 vastag rétegben. A kimaradt körmökre a S-he gél hatású lakkok 6060-as, mustársárga árnyalata került. Annyira testes és erős fedésű lakk ez, hogy egy réteg is bőven elég volt belőle. A lakkozást az Astor gyorsszárító fedőlakkjával rögzítettem, még mielőtt a nyomdával belerondítottam volna.

A lemez a MoYou pro 03-asa, ezen található a cuki, csíkos hátterű bagoly, aki az őszi időszakban jó barátom szokott lenni évről-évre. Az Essence fekete nyomdalakkját használtam, majd miután nagyjából ez is megszáradt, a mintázott körmeimet újra átkentem a fedőlakkal.






Nem lett egy nagyon bonyolult műalkotás, de egyértelműen őszi színei és hangulata miatt imádtam viselni! A bagoly pedig szerintem nagyon cuki, az egyik kedvenc mintám. :)


Nektek hogy tetszik ez a mani? Ti is ragaszkodtok az évszakonkénti stílus és színpaletta váltáshoz?


Örökkékékazég

1 megjegyzés:

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)