Baviphat AC Therapy almás éjszakai arckrém TESZT


Tudhatjátok, mennyire szeretem az ázsiai kozmetikumokat. Egyrészt (nyilván, hiszen nő vagyok… :D ) elvisznek a megvásárlás útjára a cukibbnál cukibb csomagolások, másrészt a hatásuk is mesés általában. Nem emlékszem, hogy találkoztam volna olyan keleti kozmetikummal, ami nem vált be, vagy ha nem is volt kiemelkedő az eredménye valaminek, akkor sem ártott a bőrömnek, néhány európai társaival ellentétben.



A Baviphat márka Dél-Koreából származik, de mindenhol máshol is kiszolgálja a nők smink- és bőrápolási igényeit, ugyanis szerte a világban szeretik és használják termékeiket. Alapvető jellemzője a cuki, csajos csomagolás, amibe a kozmetikumokat töltik. Nyilvánvalóan nem ez a lényege egy terméknek, hiszen ha ronda fekete alapon hupilila és méregzöld rombuszokkal tarkított a csomagolása valaminek, de az a valami működik és beválik, akkor ugyanúgy meg lehet szeretni, mint ezeket az édes tubusba zárt kencéket. Ettől függetlenül szerintem szuper, hogy a szemünk gyönyörködtetésére is figyelmet fordítanak. A fő összetevők ráadásul természetes anyagok, így a durvább kemikáliáktól nem kell tartaniuk az érzékenybőrű lányoknak sem.





No de térjünk rá végre a lényegre: az almás éjszakai krémre. Egy videóban említettem már, hogy nem igazán értem ezeket a koreai éjjeli kozmetikumokat, ugyanis ugyanazt a terméket akár ugyanabban a leírásban is jelölik mind krémként, mind maszkként. Nem is tudom, van-e náluk az az általunk ismert és megszokott formula, amit felkenünk vastagon, majd 10 perc múlva lehúzzuk vagy lemossuk és jó esetben pihe-puha bőrrel találjuk szembe magunkat hirtelen. Emiatt én a következőkben krémként fogom emlegetni a mai tesztalanyt, abból is éjszakaiként, bár lehet, hogy hivatalosan maszknak vagy pakolásnak kellene.

A külleme nagyon cuki, a minta és a teljes kiszerelésű termék is piros alma formában érkezik a gazdájához. Az apró levélke a tetején abszolút nem tölt be semmi extra funkciót, de nagyon szép kontrasztot nyújt a piros tégely mellé, ráadásul még aranyosabbá teszi az egész csomagolást, így kifejezetten örülök neki, hogy ott van. :) Egyébként ez a pirosság nem csak szép, de erős, vastag falú is, és a záródására sem lehet kifogásom, ugyanis könnyen nyitható, de remekül záródó menettel látták el.





Kicsavarás után azonnal megcsap a kellemes almaillat. Nem mű, nem Balea-tusfürdő és szűrt vagy szűretlen almalé, hanem A-L-M-A. Amikor beleharap az ember egy ilyen gyömölcsbe, jó esetben éppen ez az illat köszön vissza. (Nem szeretnék álszentnek tűnni, így itt szögezném le, hogy egyébként nem eszem sosem almát, mert durva gyomorégést okoz nálam, szóval ez az illat sajnos max akkor csap meg a hétköznapokban, amikor francia salit készítek, vagy a környezetemben rágcsálja valaki ezt a gyümölcsöt, de ettől függetlenül az ízét és az illatát is szeretem. :) )

A termék állaga nem az itthon megszokott zsíros éjszakai arckrémekével megegyező, annál sokkal zselésebb, könnyedebb, lazább. Nem habos vagy szuflés, inkább egy arclemosó gélhez tudnám hasonlítani. Felkenéskor kellemesen hűsíti az arcot ez a könnyed textúra, azonnal jobb érzés, mint előtte. Főleg az erőteljesebb arctisztítókat vagy arcradírokat használó és szerető lányoknak lehet ez kiemelkedően jó érzés, ugyanis a durva tisztítást megszenvedő kipirult arcbőr legjobb barátja és kiegészítése lehet a hűsítő érzést nyújtó krém.

Hidratáló hatása remek, de nem kiemelkedő. Az én – télen általában durván száraz – bőrömnek lehet, hogy csak a fűtésszezonon kívül lesz megfelelő éjszakára, viszont nappalra ilyenkor is tudom használni. Az illata miatt mindenképp megéri kísérleteznem vele szerintem. :) Mivel könnyen, gyorsan beszívja a bőröm, tudom sminkelés előtt is használni, így bár nem nappali használatra van tervezve, lehet, hogy a téli időszak slágerterméke lesz nálam és beépítem a reggeli arcápolásomba.


Csomagolás:
Kinézet:
Illat:
Állag:
Azonnali hatás:
Hosszútávú hatás:
Könnyű kezelhetőség:
Választék:
Ár: 0
Beszerezhetőség: 0



Össz.: 8/10



Nagyon megszerettem ezt a terméket és bár nem biztos, hogy újra fogom vásárolni, nagyon örülök, hogy beszereztem és boldogan fogom elhasználni a tégely teljes tartalmát.

Örökkékékazég

1 megjegyzés:

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)